PEPPANDE TRÄNINGSMUSIK – MIN FAVORITLISTA

På begäran från er kommer här nu min favorit lista på träningsmusik. Blir så peppad av denna 🙂

FredagsPARTY på gymmet ikväll!

N´joy!

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Inget jag har på min lista 😮 Christina Aguilera brukar det bli mest av Christina Aguilera 🙂 Även Adam Lambert som är helt ny musik för mig som metalhead 🙂 Lyssna på ”Cuckoo” riktigt svängig låt.

  Arw 2013-06-28 22:10:00
  Svara
 • Hejhj! Är det bäst att springa eller gå innan frukost för att bränna mest fett? Är det bra att köra styrka och kondition i samma pass om man vill bränna fett och träna /få synliga slanka muskler eller ska man köra dom var och en för sig? Kram

  elin 2013-06-28 16:01:00
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   jag föredrar att gå/springa innan frukost när jag vill bli av med fett. Är man ute efter viktnedgång så är det kanon att köra styrka och kondition i samma pass. Cirkelträning med styrke och konditionsövningar är kanon 🙂 Kram

   idawarg 2013-06-28 16:12:00
   Svara
 • Go lista!! 😀 Kram
  http://envanligjag.blogg.se/

  Matilda 2013-06-28 15:55:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!