FÖRBRÄNNA OCH TIGHTA TILL

Idag körde jag utomhusträning med Jennifer. Förutom att hon är en grym dansare så har hon ett jävlarannamma som jag älskar! Förbränning och tighta till stod på schemat så körde ett stenhårt benpass med många repetitioner och egen kroppsvikt.  Solen sken och svetten rann! Kan en onsdagkväll bli bättre? 🙂

Enbensknäböj.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida jag undrar hur blir jag lika stark som han http://i39.tinypic.com/91gfw1.jpg och får tre stora regnbågar? Måste jag äta något tyvärr är inte polderns något för mig! Fast jag gillar att se på! 🙂

  rebbex 2013-05-16 20:17:00 http://twitter.com/rebbex1
  Svara
 • Hej! Jag behöver lite tips. Jag tränar ca 3 dagar i veckan på gym(kondition+styrka) och sen rider jag även 3-4 dagar i veckan. Äter bra mat men får bara i mig ca 1500 kcal vilket jag vet är för lite.Jag är inte överviktig men vill tajta till kroppen och få bort lite fett på benen. Får jag ha en ätardag ? Kan jag köra maskiner med lätt vikt eller ska jag satsa endast på egen kroppsvikt.

  Julia 2013-05-16 08:18:00
  Svara
 • Hej, och tack för en super bra blogg 🙂
  Tänkte höra vad du tycker om piller som ska hjälpa att förbränna mer. Funkar detta eller är det onödigt att kosta ut sig på? Ser att fitnessguru har ett vid namn one heat. Tror du de funkar ? Eller är det någon annan som har prövat och kan göra ett utlåtande av one heat :)?
  Kram!

  Therese 2013-05-15 22:43:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!