VALBORGSTRÄNING

Hej Vänner! Hur var er Valborg igår? Min var fantastisk! Jobbade fram till 15.00 och sedan tog jag en promenad på stan och kollade läget för att sedan promenera till gymmet och köra ett grymt jobbigt men roligt benpass. De senaste veckorna har jag kört ben med fokus uthållighet dvs. många reps på lite lägre vikter. Nu har ökat vikt och igår körde jag 10-15 reps och mer vila för att hålla fokus på hypertrofi.

Efter passet tog jag en härlig promenad hem för att duscha och byta om för middag med mitt hjärta. Vi var på favoritstället Grill och käkade underbart god mat! Jag käkade deras grillade tonfisk (som man själv får grilla på bordet med en liten stengrill) och till det serverades massa goda såser, maki rullar och en liten bönsallad. Grill är en restaurang man måste testa om man besöker Stockholm 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej, jag fick nyss reda på att jag fått benhinneinflammation vilket har omkullkastat hela mina värld! Jag har läst att man kan cykla/simma men jag är inte förtjust i någon av dessa träningsformer, så om du kanske har några tips på vad jag skulle kunna göra och om det finns några styrkeövningar jag fortfarande kan göra för att träna rumpa och iaf övre delen av benen. Tack på förhand!
    Din blogg är helt fantastisk och jag läser den varje dag 🙂

    Elin Gunnarsson 2013-05-01 18:32:00 http://www.facebook.com/elin.gunnarsson.79
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!