JAG KLARADE DET!

Okej vänner jag är glad! Igår på stretchklasen klarade jag något jag under hela min danskarriär har velat klara, nämligen att få tag på foten i spagat och vrida runt axeln så man hamnar i denna position…

Haha, yes den är ännu inte så snygg som jag vill att den ska vara men jag klarade det!!! Kan den bra på golvet nu (har aldrig klarat det innan) men svårare när man står. Nästa mål är att få till ett rakt ben där bak. Mitt problem ligger inte i underkroppen utan i överkroppen och det har alltid varit så. Axlar, armar, bröst, framsida lår, höftböjare och mage måste stretchas mer för att få till den perfekta! Ni ska få följa min utveckling 🙂

Stretchläraren vi har på StudioDQ kommer från Slovakien och hon är verkligen GRYM! Tänk om man hade haft henne under danskarriären?! Flexibilitet är så viktigt och spelar stor roll i dans.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Va kul! grattis 😀 😀 😀 du är grym

  Ida 2013-05-02 21:44:00
  Svara
 • Hej!
  Underbar blogg! Tipsa gärna om stretcher. Vad man böär tänka på osv? Ngt som är farligt?

  Åland 2013-05-02 10:56:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en superfin och inspirerande blogg!
  Jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg angående flexibilitet i överkroppen? Jag har nämligen samma som du, dvs. är flexibel i underkroppen, men inte i lika bra överkroppen (axlar, armar, rygg). Några tips på stretch-övningar som kan vara bra osv.
  Ha det fint!
  Kramar /M

  Maya 2013-05-01 13:36:00
  Svara
 • Jo varje gång du lyfter benet så slår tränaren med elkäppen tills du övat in en rörelse. samtidigt som coachen visslar. Nästa gång behöver inte tränaren använda visselpipan. utan det gäller bara att släppa ut överskottsbränsle innan landning. Kanske släppa lite damm i luften innan också.

  rebbex 2013-04-30 15:09:00 http://twitter.com/rebbex1
  Svara
 • Grymt! Hur gör du för att få tag i benet så att du kan dra det upp? Jag skulle också vilja kunna göra det där. Jag kan på golvet men när jag ska dra upp foten/benet när jag står får jag inte till det. Jag får inget bra grepp och hela ryggen blir kontigt vriden.

  Sara 2013-04-30 09:44:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!