NATURLIG EKOLOGISK HUDVÅRD

Har den senaste tiden börjat tänka väldigt mycket på vad jag använder för produkter till min kropp och smörja in kroppens största organ (huden) med massa gifter. Det är lätt att man glömmer att det man lägger på huden absorberas och går in/tas upp av huden.

Min Zonterapeut sa också till mig att absolut inte använda deoderant då det tydligen är extra känsligt under armhålorna och man tar upp gifterna lättare, speciellt efter rakning. Har letat efter en grym giftfri deoderant och nu har jag hittat den! Helt naturlig och ekologisk från Rosenserien. Så bra! Köpte den…–> HÄR!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du har helt rätt. Har letat efter en sådan deo. Ska testa den! Tack för tipset! Kram

    sanna 2013-05-01 08:22:00
    Svara
  • Hej Ida! Jag behöver AKUT hjälp! Det är nämligen så att jag fick sy i mitt knä idag och får inte träna på cirka två veckor. Jag hade satt upp ett träningsschema inför maj och var supertaggad, men nu måste jag ändra mina planer och tänkte enbart köra mycket styrka för armar, mage och rygg och ta en massa promenader. Men jag vill också träna mina ben, men det är svårt att hitta övningar då man inte böjer benen allt för mycket så jag undrar om du har tips på benövningar man kan göra? 🙂 Skulle vara mycket tacksam för svar!

    Angelika 2013-04-29 20:33:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!