GLUTENFRIA EKOLOGISKA MIXAR

Som ni alla vet så äter jag en glutenfri kost då jag är överkänslig mot gluten. Fick hem superfina mixar från Ewalie som jag ska testa i helgen. Fick våffelmix, knäckemix, brödmix och Muslimix. Låter supergott och finns att beställa HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Hej Ida! Jag undrar hur du klarar av att hålla träningsmotivationen uppe? Själv lyckas jag knappt upprätthålla motivationen en vecka i sträck innan jag struntar i träningen och äter massa skräp. Så har det varit under alla år jag försökt ändra min livsstil till det hälsosammare. Jag är inte överviktig, men har hög fettprocent, vilken jag skulle vilja minska och ersätta med muskelmassa. En annan sak jag undrar är hur man sätter upp ett specifikt mål då man vill bli vältränad och hälsosam? Hur mäter man detta liksom? Tack på förhand! Hälsningar

    Caroline 2013-04-19 06:56:00
    Svara
  • Samma märke har även en god ekologisk falafel mix som jag kan rekommendera

    Anna 2013-04-19 03:20:00
    Svara
  • Hejsan! Jag undrar om du kan göra ett icke sponsrat inlägg där du tipsar om lite träningskläder. Kläder som du genuint rekommenderar. Jag är framförallt ute efter ett par bra träningstights som är grymma att jogga utomhus med.

    Annele 2013-04-18 23:15:00
    Svara
  • Måste tipsa om detta supergoda och enkla knäckebröd, om du inte redan sett det: http://carinasbakkonst.blogspot.se/2011/01/gi-knackebrod.html
    Själv använder jag rapsolja istället, och fifty/fifty pumpafrön och solroskärnor. Dessutom tycker jag att 1,5-2 dl kokande vatten räcker. Men hur som helst. Är ett fantastiskt knäckebröd. Man ska kavla ut det supertunt! Går lätt om man kavlar mellan två bakplåtspapper på en plåt. Testa!

    jelena 2013-04-18 22:23:00
    Svara
  • Har du några tips på bra övningar och strech för vader och baksida lår? Är så kort/stel där.

    Johanna 2013-04-18 19:30:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!