TILLBAKA I SVERIGE

Landade i Sverige kl 04.30 inatt. Har haft en HELT underbar semester men väldigt skönt att vara tillbaka i Sverige och alla bekvämligheter vi har här. Har känt mig helt isolerad i en vecka och ni ska bara veta hur jag har kämpat för att blogga för er. Telefon funkade inte alls under första 1,5 dygnet och inte Wi-Fi heller. När Wi-Fi väl började fungera fick jag och min tjejkompis reda på att vi endast fick 1 kod och att man alltså inte kunde vara inne båda 2 utan bara 1 åt gången. Internet gick HUR segt som helst och funkade lite då och då precis som förr när man loggade in via modem. haha. Sedan funkade det bara på ett speciellt område, så inget internet varken i rummet, vid poolen eller i restaurangerna. Väldigt frustrerande men precis vad jag behövde egentligen som sitter uppkopplad varje dag 🙂

Nu är jag i alla fall tillbaka med ett mycket välfungerande internet och jag har också fått ett mycket kärt återseende i form av min äslkade havregrynsgröt <3 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, toppen att jag hittade hit! Har bestämt mig för att ändra mina kostvanor så jag lär mig mycket av att läsa dina inlägg.  Så tack för det! Får jag fråga vad du har för gott tillbehör till din havregrynsgröt? 🙂 Det går inge bra för mig, för allt jag toppat med innehåller  bara en massa socker så därför äter jag inte längre havregrynsgröt. Äppelmos som jag tycker är så gott att blanda med är tydligen en riktig sockerbomb har jag förstått efter jag börjat läsa ingredienserna :S. En sak till, jag älskar ju mjölk.. är det så illa som det låter från folk-att man ska undvika det helt? Jag menar mjölk har man väl oxå i havregrynsgröten? :S

  mike 2013-03-03 07:11:00
  Svara
 • Hej Ida! Läste ett inlägg där du svarat på frågan om det är bra att stretcha. Du skrev då att vissa har så korta höftböjare att man svankar och sliter på diskar i ryggen. Jag har under väldigt många år haft ont i svanken och är väldigt svankig. Jag har trott att det beror på klen rygg eller kanske obalans, typ klena magmuskler. Men det kan alltså vara för korta höftbökjare som är orsaken? Har du några tips på bra stretch övningar? Tacksam för svar! 🙂

  Martina 2013-02-28 00:02:00
  Svara
 • Hej! Din blogg äger verkligen! Jag undrade om du inte kan skriva ett inlägg om bröd och socker? Typ varför vitt bröd är dåligt, vilket bröd är nyttigt att köpa, hur mycket socker det ska innehålla, osv? Och varför är socker dåligt? Liksom hur påverkar det oss? Och är vitt bröd som har samma näringsvärde som mörkt lika nyttiga? Typ om båda innehåller samma antal kalorier kan man då äta vilket som helst av dom?

  Sweetemmy 2013-02-27 21:42:00
  Svara
 • Välkommen hem 🙂 ingen dålig dag att komma hem med solsken kan jag tänka mig!
  Har en fråga btw, har börjat med löpträníng och körde 9,5 km första gången och 7 km andra gången.. Jag får dock förskräckligt ont i vaderna efteråt vilket gör att jag får halta omkring upp till 48 timmar efteråt..Vilket är synd för att jag tycker att det är avslappnande att springa och ta en paus från verkligheten. Vad tror du kan vara problemet utöver att jag är ganska otränad innan dess? Jag har bra lungkapacitet så att jag kan springa under en längre tid är egentligen inget konstigt.

  Arw 2013-02-27 17:58:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!