VILKA ÄR NI?

Ni som läser min blogg blir bara fler och fler och ni vet allt om mig men jag vet inget om er.  Jag är så nyfien på vilka ni är? Hur gamla är ni? Vart bor ni? Vad gillar ni att träna? Berätta 🙂

Här kommer lite kärlek från mig och Kap Verdes strand till er…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
65kommentarer
 • Hej!
  Jag är 17, snart 18 år och bor i en liten håla som heter Vänersborg.
  Jag brukar träna 6 dagar i veckan och därför blir det väldigt varierat, men mycket kondition och styrka blir det (jag längtar tills snön i borta så man kan komma ut och springa). Jag går även andra året på bf-programmet och jag stormtrivs!

  Läser din blogg för du är en stor inspirationskälla och grym på att motivera!
  Tusen tack för att du orkar lägga ner energi på att blogga!

  Jennifer 2013-02-26 21:41:00
  Svara
 • Jag heter Martina och är 18 år. Hittade in på din blogg nu ikväll när jag googlade rumpövningar haha! Läste din blogg ett tag för några år sen också. Satt bänkad framför Floor filler på den tiden det gick och älskade det! Kommer komma tillbaka hit många gånger nu känner jag, kan behövas för att hålla träningsmotivationen uppe!

  Martina 2013-02-26 21:19:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Heter Louise, är 18 år och skuttar rundor i nere i Helsingborg. 
  Jag älskar att träna, och kör konståkning 6 dagar i veckan. Under vår och sommar, i brist på is, blir det en hel del löpning, kondition och styrkepass. Bor mer eller mindre i skogen då- helt underbart! Under våra ordinarie säsonger håller vi igång ganska bra och brukar därför inte komplettera med mer än ganska grenspecifika fyspass och lite lättare styrka!

  Tack för all motivation! 

  Louise Golf 2013-02-26 08:40:00
  Svara
 • Hej!

  Jag är 18, jag pluggar fysik på Polhem i Lund och brukar gå till gymet 3-4 dagar i veckan. Tränar helst stryka men brukar försöka få in kondition också! Puss.

  Philippa 2013-02-25 23:41:00
  Svara
 • Jag heter Jenny och är 18 år. Bor i Norrland och studerar naturvetenskap på gymnasiet. På fritiden umgås jag med kompisar, pluggar eller tränar. Ofta tränar jag med mina kompisar! Jag älskar att röra på mig, jag älskar att se på sport, jag brinner för hälsa och träning. I framtiden drömmer jag om att studera hälsopromotion i Australien, men mitt kortsiktiga mål är att bygga upp mina muskler inför kommande löp- och cykelsäsong. I år ska jag springa milen sub50, delta i en landsvägscykeltävling samt springa ett fjällmaraton i augusti! Jag är så galet taggad.
  Din blogg hittade jag när jag sökte inspiration till min benträning och jag fastnade direkt. Älskar att du uppdaterar varje dag, med varierat innehåll och kloka ord. Tack Ida för att du finns! Kram

  Jenny 2013-02-25 22:49:00
  Svara
 • Hej!! Är 19 år och bor för tillfället i San Diego! Tränar 5-7 gånger i veckan och älskar motivationen jag får från din blogg för att äta nyttigt och knalla bort till gymmet. 🙂

  Gabrielle 2013-02-25 21:03:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag heter också Ida (världens bästa namn!) 
  Jag bor i Kalmar med min sambo och våra tre hundar och fem katter,  jag går en djurvårdsutbildning och är ute väldigt mycket på praktik, alltså rör jag på mej väldigt mycket i vardagen.
  Mitt största intresse (förutom mina djur) är DANS! Jag har dansat till och från hela mitt liv och det finns nog inget som gör mej så lycklig som att dansa 🙂
  Jag tränar på gym 3-5 gånger i veckan, mest styrketräning då jag försöker byta ut lite fett mot muskler. Annars älskar jag att springa, det är ren terapi för mej.
  Just nu kör jag en månad utan socker eller snabba kolhydrater, jag SKA klara det 🙂
  Ha det bra på din semester och tack för en underbar blogg som ger massvis med inspiration och pepp!

  /Ida

  Ida 2013-02-25 20:31:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag heter Josefin och dansar discodans. Mest därför jag har hamnat på din blogg, för jag kommer ihåg dig från tävlingsgolvet 🙂 Jag bor i Västerås, jobbar som lärare (i skolan) och tycker om att dansa disco och träna på gym. Gillar att bli inspirerad av bra övningar som du lägger upp som jag använder på gymmet 😉 samt härliga mattips! Keep it up! Kram

  Josefin 2013-02-25 17:03:00
  Svara
 • Hej, 
  My name is Dali and I live in Linköping its a 4th year now. I’m an English speaker but I do speak and read in Swedish, although my Swedish writing is not perfect, therefore though i’ll comment on English instead of having million mistakes 🙂

  I love training and love your blog as well. It inspires me every day! 
  Now i’m in school but after finishing because of my passion towards training thought even about PT-skolan but unfortunately they cost quite a money, especially if a person is a student. 

  So I’m continuing group trainings, training by myself and very much enjoying reading your blog every day. You thought me a lot training and eating wise. Thank you! 😀

  Keep going this incredible blog. Great job!

  Dali

  Dali Morchadze 2013-02-25 12:11:00
  Svara
 • Heter Lisa och är 19 år. Jag bor i Linköping och gillar träning men är lite lat av mig. Håller igång ett tag men lägger sedan av.. Och mitt problem är att jag har för mycket fett runt m´midjan och magan, den börjat stå ut! Känner mig inte bekväm i min kropp. Har även väldigt stora lår då jag rider.. Älskar att du tipsar om övningar så ofta som du gör! 😀 Keep on going. 

  Lisa 2013-02-25 09:41:00
  Svara
 • Hej! Kajsa 19 år och bor i Östersund, jag hittade din blogg för någon vecka sedan och sedan dess har jag fastnat. Älskar dina tips och speciellt de som handlar om kost. Jag tränar själv fotboll fem ggr i veckan, så jag har inte så mycket tid över till att köra egna träningspass, det behövs inte heller, skulle aldrig palla haha! Men såfort säsongen är över så ska jag köra dina ben och rumpa övningar som du lagt ut! Du är en inspiration för många, och det förstår jag! 🙂 annars så jobbar jag just nu på en liten icabutik för att tjäna ihop pengar till en volontärresa till Afrika i höst, och jag gillar även att måla! Där har du mig! 😉

  Trebrev.blogg.se

  Kajsa 2013-02-25 09:30:00
  Svara
 • Jag heter Sanna, är 17 år, bor i Falköping med familjen. Träningen tog fart efter att jag fick körtelfeber, då jag gick ner så mycket i vikt, o när jag blev frisk så ville jag inte äta, så fick nästan anorexia och mamma hotade med att skickade mig till psyket. Då började jag träna på gym (mest på pass) och blev helt fast 😀  Sen ca ett år tillbaka har jag vågat mig ut mer i gymmet 😀 

  Nu går jag ett dansgymnasie, men några muskeltrådar i min ljumske är av, så har inte kunnat vara med någonting alls 🙁 (blev skadad i somras) Så jag håller just nu på att gå på massage för att det förhoppningsvis ska bli bra 😀

  Jag är oxå väldigt mån om vad jag äter 😀

  Sanna Bohman 2013-02-25 08:50:00
  Svara
 • Linnéa heter jag, är 21 och pluggar i Luleå. Förut var jag en spinkig elitidrottare som blev så sjukt trött på allt som hade med träning att göra då jag slutade, samt att jag ville gå upp i vikt. Så efter några års misshandel av min kropp (tyvärr) så tränar jag och min kompis med varandra och det blir ofta någon form av träning eller motion varje dag. Ser tyvärr inga resultat alls trots stor skillnad i träningen men ofta brukar vi köra mycket spinningpass, promenader, springa/crosstrainer och sen göra övningar i gymmet samt cardio cross iallafall en dag i veckan. Blir mer och mer intresserad av träning igen men inte mat eftersom jag är student och endast lagar mat åt mig själv (det tråkigaste som finns). Vill bli mer trimmad och fastare och speciellt bli av med mina sjukt många celluliter (snälla blogga om detta för inget funkar) som resultat av dålig kost för att gå upp i vikt när jag slutade träna. Har läst din blogg i ca ett år nu!

  Linnéa 2013-02-24 23:14:00
  Svara
 • En 18 årig tjej här som går sista året på gymnasiet! Jag bor mitt i en liten by i småland. Har ett stort intresse av hälsa, jag tränar cirka 5-6 dagar i veckan, har alltså 1-2 vilodagar ;). Jag tränar mycket varierat, jag tränar allt från spinning och löpning till danspass och jympa. Min träning består mycket av kondition men samtidigt styrka och rörelse. Mitt projektarbete som jag har i skolan handlar om hälsa och om min livsstil, det är en anledning till varför jag läser just din blogg. Jag får mycket inspiration av dina recept och träningstips, något jag verkligen har nytta av nu när jag tränar och försöker hålla en stabil kost som möjligt. Man kan säga att jag går på LCHF men jag ser det inte som en diet för mig i och med att jag tycker den kosten passar mig jättebra. Förut när jag hade kolhydrater i min kost så brukade jag oftast få ont i magen av bl.a bröd, jag hade även ett enormt sötsug och jag kunde äta två stora portioner av exempelvis pasta och köttfärssås eller en hel kebabpizza. Idag håller jag mig mätt på en lagom stor portion och blir sällan sötsugen, jag har inte helt uteslutit kolhydraterna för ibland äter jag någon frukt. Jag tycker verkligen denna kost är bra för den som vill minska sötsuget och inte överkonsumera. Kort och gott vill jag bara säga att jag helt enkelt mår mycket bättre med denna livsstil. Keep up your good work Ida!!! 

  FasterAster 2013-02-24 23:04:00
  Svara
 • Jag heter Anna är 14 år och bor i Sthlm. Jag älskar att pyssla, va med kompisar men också att träna framförallt tennis. Jag älskar det. Trotts att jag inte är bäst och då inte har fått möjlighet till mer träning och coaching så kämpar jag på själv för att bevisa både för mig själv ich andra att jag klarade det! Jag seglar även Laser och har Presic slutat på fotbol pga topping av laget som jag inte gillar. Jag älskar alla sporter från konståkning och balett till basket och simning. 🙂

  Elfrida 1234 2013-02-24 22:46:00
  Svara
 • Erika, 16 och bor utanför Växjö. Älskar träning i flera former och tycker det är grymt kul att testa på nya saker. Jag har alltid gillat att löpträna, helst långdistans. Det är dock under de senaste månaderna som jag har intresserat mig extra för stryketräning då jag gärna vill lägga på lite muskler. 
  Eftersom jag aldrig föredragit att träna bland folk eftersom jag alltid tyckt att jag är för svag och för dålig så har jag ofta, men med glädje, tränat i mitt lilla hobbyrum. Detta trotsade jag då jag för en dryg månad sedan införskaffade mig mitt livs första gymkort vilket gjorde att jag har börjat gå på gruppträningspass som stärker hela kroppen vilket jag tycker är rent ut sagt JÄVLIGT KUL! Jag älskar hur himla slut jag blir på dessa pass! Imorgon har jag en gyminstruktion inbokad vilket betyder att jag förhoppningsvis kommer att börja köra mer upplagda, fokuserade pass på gymmet, och ja det bland folk :D. 
  Jag är medveten om kost och hälsa vilket jag i framtiden hoppas kunna jobba med. Ju mer man kan, desto roligare blir det! Därför är din blogg perfekt för mig eftersom den blandar de saker jag älskar: träning och kost (och även lite annat smått och gott).
  Yep, that’s me!

  Erika 2013-02-24 22:39:00
  Svara
 • Sanna heter jag, fyller 17 år 5 mars, bor i Umeå, har läst din blogg några månader och har alltid gillat rörelse (haar även haft extremt lata perioder) men sen i sommras har det gått från att vara nån träning i veckan till fler. Sen har det eskalerat, nu har jag under en längre tid tränat ca 4-6 gånger i vecka (oftast 5 eller 6), knappt ätit socker förutom nån enstaka gång, hänger på gymmet och lever lite för det här. Går stylist med spa där jag kommer gå ut som fullutbildad spaterapeut och makeupartist men funderar då på att även utbilda mig till personlig tränare. sökte nu till hösten  en kurs i anatomi och fysiologi på distans på folkhögskolan i Ö-vik men jag kom inte in eftersom att jag var den första under 18 som någonsin sökt en kurs på deras folkhögskola så dom mailade att de inte kunde hitta om det ens r tillåtet att gå folkhögskolekurser om man är minderårig. Jag ska få söka om till våren, men jag är less på att inte tas på allvar för att jag är ett år för ung haha!
  älskar  din blogg förresten, blir super inspirerad! 

  Sanna 2013-02-24 21:07:00
  Svara
 • Har precis börjat läsa din blogg…. Jag är 39 år tvåbarnsmamma som bor i södra Sverige. Tränar och tävlar triathlon sen 1992…. Tycker inte om att träna på gym utan det är löpning i skogen och cykel utomhus samt mycket simning. Crawl tränar ju hela kroppen man får en grym kropp av det… Ser underbart ut på Kap Verde…

  Lotta 2013-02-24 20:08:00
  Svara
 • Jag är nitton år gammal och går sista året på naturvetenskapliga linjen på gymnasiet. Är inspirerad av kost och träning men bryr mig inte så mycket om det personligen (låter lite motsägelsefullt..) Gillar att träna men är väldigt nöjd med mig själv redan och har därför inte mycket motivation. Älskar att äta, fullständigt avskyr dieter och allt liknande. Har några i min närhet med ortorexi, även många kompisar som mår dåligt pga sin livsstil (för mycket träning, jobb, skola, för lite mat och sömn..) vilket jag själv mår dåligt av.. Gillar allt som heter balans och din blogg (kombinerat med ptfia) tycker jag passar perfekt för många i min situation! Mycket träning, hälsosam mat men ändå ingen hets 😀

  Ulrika 2013-02-24 20:47:00
  Svara
 • Fanny, 20, från Norrköping. tränar 5-6 ggr /vecka, allsidigt styrka o kondition 🙂 Ska springa mitt första halmaraton i höst 🙂 Gillar din blogg, bra inspiration även om jag än så länge inte gjort några av dina utmaningar lr så 🙂

  Fanny 2013-02-24 19:14:00
  Svara
 • Hej! Jag heter Sandra, bor i Östersund och är 20 år. Har hållit på med dans sedan jag var 4 år och sedan   även fotboll, skidor och akrobatik genom åren men har alltid hållit fast vid dansen. Tävlade under sju år i disco och även något år i street men så slutade jag förra hösten och sedan dess har jag inte alls tyckt att dansen varit lika rolig längre och nu har jag helt slutat. Började träna på gym i höstas och tränar nu 4-6 dagar i veckan. Så himla roligt! längtar varje gång och älskar att se resultaten av det. Har aldrig känt mig så stark och frisk som nu 🙂 

  Sandra 2013-02-24 18:48:00
  Svara
 • Hej!

  Helene, fyller 23 och läser till arbetsterapeut hemma i Norrköping.
  Har sedan jag var 16 år varit spinningledare på Friskis och innan dess dansat salsa, balett, utövat gymnastik och ridit. Just nu räcker inte tiden till mer än bara studierna och Friskis. Känner att om ngn kan ge mig tips så är det DU!  Har alltid stannat av vid 68 kg är 168cm. och skulle väldigt gärna vilja komma ner till 63kg. Kanske kan ge tips till mig som tränar nästan varje dag, då jag är som dig väldigt stillasittande pga studierna. Vikten har inte förändrats på ca  5 år säkert och jag försöker alltid variera min träning och unnar mig ibland med alkohol och något godis, 2 ggr i månaden. SNÄLLA hjälp mig!

  HeleneSv 2013-02-24 18:41:00
  Svara
 • Hej, Lisa heter jag, 15 år, fotbollsspelare och gillar allsidig träning. Läser din blogg för inspiration när det gäller träning. Bosatt i södra Sverige och tycker du verkar va en toppenbrud!

  Lisalundback 2013-02-24 18:11:00
  Svara
 • Malin heter jag o bor i säffle 🙂 Vet lite vem du är eftersom du kommer från åmål. Du inspirerar till träning o nyttigt liv, Kör på ! Kram

  Malinblom_ 2013-02-24 18:09:00
  Svara
 • Hej! Jag heter Louise och är 18 år! Har tränat truppgymnastik på elitnivå sedan tio år tillbaka, men har nu gått över till långa löprundor, powerwalks, bikramyoga och ett och annat pass på gym! Bor på Lidingö och älskar allt som har med mat, träning och hälsa att göra! Du är en stor förebild! Puss och kram!

  Louise Appelgren 2013-02-24 17:07:00 http://www.louiseapple.blogg.se/
  Svara
 • Hej, Therese heter jag, 24 år och bor i Glasgow, Skottland sedan 5,5 år tillbaka. Jag jobbar i en klädaffär och pluggar till personlig tränare på distans. 🙂 tycker att din blogg är jätte peppande, hälsosam och bra. Tack för positivisten och veckans utmaning. Nådde 500 squats tillslut! Kram! www.lifebytherese.blogspot.com

  Therese 2013-02-24 16:53:00
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag heter Paulina & kommer i från dina hem trakter, Dalsland.  Jag har alltid vetat vem du varit, så jag hittade din blogg, så de är kul! Jag är 18 snart 19 år. Jag pluggar tredje året på gymnasiet, ett turismledarprogam. Efter studenten ska jag åka till Nya Zeeland för att vara au-pair i cirka 9 månader. De ska bli såå spännande!
  Skulle vara kul om du kommer hem till dina trakter och skulle vilja ta en fika! 🙂

  Kram,

  Paulina

  Paulina 2013-02-24 16:34:00
  Svara
 • Hej! Jag heter Moa och jag är 15 år gammal. Jag bor i en liten by i mitten av Skåne. Jag har en egen häst och rider 6 dagar i veckan men jag brukar också jogga 3 gånger i veckan. 🙂

  Moa Svensson 2013-02-24 16:32:00
  Svara
 • hej! Emma heter jag och är 22 år, och är just nu bosatt i nicaragua. men från växjö från början. jag gillar dans, gym och att vara ute och jogga, men tyvärr så blir det inte mycket av det här i detta landet. vilket är frustrerande men jag blir peppad av din blogg så jag kommer ge gärnet när jag flyttar tillbaka till sverige i sommar!

  emma 2013-02-24 15:58:00
  Svara
 • Heeeej!! Jag heter Julia, jag är en svensk tjej, är 23 år och bor nu under 13månader i New York USA. Jag har tränat under större delen av mitt liv och det är något jag älskar. Jag har dock alltid legat på den övre delen av normal på BMI-skalan. Nu när jag har flyttat till USA har jag börjat träna ännu mer pga av att jag bor tillsammans med en annan familj och kan själv inte bestämma vilken mat som hamnar på tallriken. Detta är definitivt en utmaning men jag gör mitt bästa. På gymmet blir det blandad styrketräning och konditionsträning.

  Julia 2013-02-24 15:52:00
  Svara
 • Hejhej Ida! Cornelia heter jag och är 17 år, bor i Stockholm! Älskar att dansa och dansar ca 7 h i veckan. Nyss börjat gymma också, och älskar det!! När isen försvinner från spåren är jag en riktig löpare som springer minst 2-3 gånger i veckan, älskar långdistans i skogen 🙂 Började läsa din blogg när jag tävlade i disco! Älskar dina recept och du är min stora inspiration!!

  Cornelia 2013-02-24 15:11:00
  Svara
 • Hejsan Ida!
  Jag heter Sarah, är 20 år och bor i Göteborg. Jag älskar träning, tränar intervall träning 2 gånger i veckan och styrketräning 3 gånger i veckan med PT. Han är verkligen grym, motivationen och inspirationen har aldrig vart högre! Sen älskar jag att gå, långa powerwalks med familjens hundar är alltid lika härligt. Varje dag inspirerar du mig, du är grym, tack för den där extra knuffen som du lyckas ge varje dag!
  Kramar

  Sarah Hansson 2013-02-24 15:00:00
  Svara
 • Hej!
  Heter Marika och är 25 år, bor norr om Uppsala och tränar allt från löpning, core, yoga, crossfit, bodypump och gammalt hederligt gym 😉
  Inte så ofta som jag skulle vilja dock, jobbar 3-skift på en fabrik så är svårt att få rutiner och därmed tryter motivationen tyvärr ibland, men klickar man in här å läser lite så får man genast inspiraton! Gillar speciellt veckans utmaning då det är skönt att någon säger åt en vad man ska göra och sen är det bara att köra på 😀
  Hoppas du har en underbar semester, ser ut så på bilderna i alla fall! 🙂
  Kram!

  Marika 2013-02-24 14:43:00
  Svara
 • Hej, Ida! Lite lustigt hur jag nu för tiden börjat tänka ”hmm, skulle Ida Warg äta det här?”. True inspiration!
  Jag heter Ellen, är 16 och bor i Åbo, FINLAND. Styrketräning är verkligen min grej, speciellt kul är det när jag får träna ben och rygg.  Har haft ätstörningar tidigare men träningen har verkligen hjälpt mej ur den skiten.

  Ellenuggel 2013-02-24 14:10:00
  Svara
 • Hejhej Ida!
  Jag är en tjej som blir 16 år om några månader, och bor i Stockholm. Jag gick på friidrott och var väldigt aktiv, tränade 4 gånger i veckan, tävlade på helgerna så fort det var igång med tävlingssäsongen. Men var tvungen och sluta på grund av att träningarna låg långt borta och jag hade för mycket plugg, så nu gymmar jag på egen hand då jag har tid osv. Din blogg vet jag verkligen inte hur jag hittade, men har aldrig slutat läsa sen dess, älskar att få inspiration från dig speciellt det du äter, har brist på fantasi och det kan bli långtråkigt och äta samma sak. 

  Älskar din blogg, keep it up!♥

  Nico 2013-02-24 14:20:00
  Svara
 • Hej! 
  Jag heter Sabina och läser andra året på det naturhistoriska programmet. Jag är nyfyllda 18 år och ÄLSKAR att träna! Mitt liv har till stor del bestått av orientering, skidor, gym, löpning,  fotboll, handboll, badminton, dans etc… listan kan göras lång! För att hinna med både skola, träning och vänner så har jag behövt prioritera, vilket har lett till att jag idag tränar 3-4 gånger i veckan på alla möjliga nivåer, det känns lagom och kul! Jag började läsa din blogg i somras/början av hösten och har blivit fast, äntligen en inspirerade träningsblogg med en urskön blondin som boss! keep up the work, kram! 🙂 

  Sabina Månsson 2013-02-24 13:58:00
  Svara
 • Jag heter Arwen är 22 år gammal och pluggar arkeologi sedan snart tre år. Har bott i Lund i två och ett halvt år och är nu uppe i Stockholm en termin. Jag tycket egentligen inte om träning om man bortser från dans men jag har problem med både matsmältningen och ryggen vilket gör att jag måste underhålla kroppen. Älskar dans särskilt afrikansk och burlesk/showdance. Har dessutom börjat med löpning eftersom att jag har oerhörd lungkapacitet som jag vill utnyttja 🙂 Äter också glutenfri kost efter att ha haft problem sedan ett års ålder då jag från dess till att jag var tjugo år gammal sattes på olika metoder (messmör, fullkorn, stark mat, torkad frukt, laktosfritt) och efter det 20 olika laxerings och matsmältningstabletter. Jag vet alltså mycket väl hur det är att kämpa med en dålig mage.

  Arw 2013-02-24 12:34:00
  Svara
 • Hej. Marie 28 år från Skåne arbetar som Administratör. Älskar kickboxning och har precis börjat träna ordentligt på gym 

  Izolde.blogg.se 2013-02-24 12:29:00
  Svara
 • Hejhej 🙂
  Jag bor i Gbg, är 21 år gammal och heter Linn.
  Jag har nyligen gått från zumba och liknande
  då och då till styrketräning 3 – 4 ggr / vecka, och
  jag älskar det! Börjar för första gången i mitt liv känna mig stark, så härlig känsla!

  Jag tycker att du är en otroligt bra inspirationskälla
  med dina roliga övningar, härliga veckans utmaningar
  och din hälsosamma och sunda livsstil! 😀
  Det behövs fler som du!
  Ha en grym semester, det är du värd! 🙂

  Linn Jonasson 2013-02-24 13:24:00
  Svara
 • Mathilda, 17 snart 18. Tog tag i min träning ordentligt i höstas och har aldrig mått så bra som nu. Springer 5-7 dagar i veckan, gymmar ibland. Bloggar lite om mode/träning och inspireras av bland annat dig. 

  Mathilda 2013-02-24 12:22:00 http://mathildablomberg.blogg.se/
  Svara
 • Hejsan Ida! Jag heter Emilia och jag bor i södra Finland. Jag gillar att jogga, stavgå, styrketräna, crosstraina, simma, gå ut på promenader osv. 🙂 mitt mål med träningen är att må bra och vara hälsosam!

  Emilia 2013-02-24 12:20:00 http://emiliaas.webblogg.se/
  Svara
 • Jag heter Olivia och är 17 år och bor i Småland. Jag tränar fotboll två gånger i veckan och dansar ca 10 timmar i veckan. Är också kär i att gymma man hinner tyvärr bara med det en gång i veckan. Skulle vilja träna mer men dygnet har för få timmar!

  olivia 2013-02-24 12:18:00
  Svara
 • Jag är en 15 årig tjej som bor i umeå, jag älskar att styrketräna och att springa intervaller och du får mig verkligen att vilja fortsätta att träna och äta rätt!:D

  Hanna lind 2013-02-24 12:09:00
  Svara
 • Hej Ida 🙂
  Jag heter Andréa-Pauline, 17 år från Eskilstuna.Jag pluggar teknik på gymnasiet, men är väldigt skoltrött. Tiden i skolan gör det stressigs, men jag tränar styrketräning 6-7 dagar i veckan, föröker mig på en ”lean gain” just nu, öka vikt i muskler. Det är tidskrävande kan jag säga! Måste hålla mig motiverad 🙂 Jag dansar 1-2 dagar i veckan, dancehall och samba (typ brasiliansk dans) det är toppen! Inte någon seriös träning, utan bara för att det är sååå roligt! Det är en gratiskurs ABF står för, grymt!
  Är inte cardiotypen men springer åtminstone några km före varje gympass, även om jag hatar det! Jag försöker mig även på crossit en gång i veckan, men jag känner inte riktigt att det är min grej, men jag kanske lär mig att gilla det snart!
  Jag tycker mycket om att laga mat, det är nog min största hobby!
  tack för en superbra blogg, jag uppskattar den verkligen! Du är grym, lycka till och all framgång önskar jag dig i livet! Kram

  Andrea 2013-02-24 12:00:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en super inspirerande blogg! Jag är en 19 årig finlandssvensk tjej från Helsingfors, gillar att träna löpning, gym, simning mm. 🙂

  Olivia 2013-02-24 11:57:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag heter Sara och bor i stockholm! pluggar natur på gymnasiet. 
  Jag älskar träning och hölsa och tränar minst 3 ggr i veckan, allt från zumba och yoga till styrketräning och yoga! Tyvärr har jag en gammal höftskada vilken hindrar mig från att springa så mycket som jag önskar, men jag tränar och jobbar på att bli starkare så att jag kan springa så fort våren kommer!

  Ha det bäst!

  Sara 2013-02-24 11:29:00
  Svara
 • Hej ida! Jag är 22. Försöker lära mig springa 5 km och gillar gymnastik. Och älskar dans och sånt också. 😛

  thegap.shapemeup.se 2013-02-24 11:23:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag heter Tove och fyller 16 år i mars. Jag har läst din blogg sedan i början av hösten. Jag bor i Söderhamn och tränar friidrott 4 gånger i veckan utöver det så tränar mycket styrka och löpning på egen hand. Din blogg är så himla inspirerande då jag vill bli sjukgymnast och pt när jag blir äldre. Du kommer alltid med så bra övningar och recept tips! Du är min förebild helt klart! Jag älskar veckans utmaning också! Ha det bra på semestern och tack för en superblogg! kram!

  Tove öhlander 2013-02-24 11:23:00
  Svara
 • Hej, jag heter Johanna och är 17 år.
  Jag har läst din blogg sedan i somras då jag kände att jag behövde daglig inspiration inom hälsa,
  och då inte från olika mat- och inspirationsbilder på instagram som bara är överdrivna.
  Jag bor i Uppsala och tränar 3-7 dagar i veckan på Friskis och Svettis! Där tränar jag oftast
  olika jympapass i grupp eller på gymmet.
  Kul att du funderar på villa vi läsare är, jag själv skulle nästan bli smått rädd ifall jag inte visste vilka som
  läser min blogg dagligen 🙂
  Ha det bra!

  Johanna 2013-02-24 11:08:00
  Svara
 • Hej!

  Jennifer heter jag, är snart 20 år och bor en bit utanför Uppsala. Jag älskar att träna och framförallt är det dans, löpning och styrketräning! Jag hittade till din blogg för några dagar sen och började följa den direkt! Den föll mig i smaken helt enkelt, väldigt inspirerande!

  Hoppas du har det toppen där borta!

  Jenniferengstrom.webblogg.se

  Jennifer Engström 2013-02-24 10:52:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en 16årig tjej som av en slump hamnade på din blogg, och du har totalförändrat min vardag! Är väldigt aktiv, träningen har aldrig varit ett problem för mig då jag spelar basket på hög nivå med 5 pass i veckan, 3 löppass och 2 fyspass extra utöver det. Mitt problem har varit kosten. Sen jag började gymnasiet i höstas satte all stress sina spår och jag utvecklade ett gravt sockerberoende. kom hem från skolan och sate mig på köksgolvet och åt ur nutellaburken tills jag spydde, tryckte i mig allt socker i alla dess former jag kunde hitta. Det fanns ingen hjälp jag kunde få heller för träningen höll mig smal men det var ingen som såg hur jag mådde på insidan, skolsköterskan skrattade åt mig och sa att jag lät som en anorektiker som inte ville unna mig gott när jag tränar så mycket. Så hittade jag din blogg och du inspirerar mig! Tog saken i egna händer och på en månad mådde jag bättre än jag någonsin gjort! Fortsätt med dina hälsosamma och friska ideal, för jag tror att många tjejer idag får helt fel bild av vad hälsa är tack  vare denna fitness-hysteri som sprider sig på instagram och många andra fitnessbloggar.
  KRAM!

  Linnea 2013-02-24 10:48:00
  Svara
 • Linda 27 år från Göteborg. Har sista året börjat träna styrketräning och älskar det. Har nu börjat köra en del crossfit och förstått att min kropp fortfarande går att väcka liv i, det går inte utför 🙂 Just nu är jag med i Annika Sjöös ”paleochallenge” som man också blir superpepp av 🙂 Tack för dina motiverande inlägg angående hälsa och välmående.

  Linda 2013-02-24 10:47:00
  Svara
 • 20årig student från stockholm. Älskar att jogga, spelar vollyboll och dansa. Sedan tränara jag  hemma , har ej tid eller pengar att gå tll gymmet pga skola.

  Christa 2013-02-24 10:46:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en 28-årig tjej som bor i Göteborg och jag älskar löpning! Din blogg ger mig mycket inspiration för att variera mig i träningen eftersom jag lätt snöar in på min grej. Fortsätt blogga på ditt härliga & personliga sätt, jag kommer definitivt att fortsätta följa dig! 🙂
  Allt gott,
  Linnéa
  www.letusrunamarathon.com

  Linnéa Åsbrink 2013-02-24 10:36:00 http://twitter.com/LinneaAsbrink
  Svara
 • Jag är 22 år gammal, fyller 23 år i augusti och jag bor i Östersund. Jobbar som fritidsledare och konditoribiträde 🙂 Tränar helst styrketräning och löpning när jag väl tränar, men gillar även gruppass ibland 🙂

  Paula 2013-02-24 10:26:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en 20-årig tjej från Göteborg som tränat olika genom åren. Men de träningsformer jag ägnat mig mest åt är aerobic, innebandy och sedan olika pass på Friskis och Svettis. Nu gymmar jag 3-4 ggr i veckan och simmar 1 gång efter att jag bröt min fotled och försöker nu komma tillbaka till min ursprungliga kondition och fysik efter att rehabat foten ett jäkla tag. Du inspirerar mig att fortsätta! Tack för fina tips och råd i både motion och kost 🙂 ha en grym semester!

  Sabina 2013-02-24 10:24:00
  Svara
 • Hej Ida!!

  Jag är 18 år från Norrköping, tränar mest BodyAttack då jag är instruktör i det. Älskar att träna allt från zumba, till poweryoga, kettlebell och crossfit.

  Kram!

  Antonia 2013-02-24 10:20:00
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag heter Lotta och jag är en av dina lite nyare läsare. Minns inte hur jag hittade din blogg men lade den direkt till min Bloglovin’ för jag gillade den starkt.

  Jag är 25 år och bor i Helsingfors i Finland. Jag styrketränar, dansar och går på diverse pass. Älskar träning i de flesta former.

  crunchesnotcookies.wordpress.com

  Crunches not Cookies 2013-02-24 09:54:00 http://crunchesnotcookies.wordpress.com/
  Svara
 • jag är en tjej på 20. tränar ca 5 gånger i veckan (gym). gillar din blogg framför många andras just för att du ger så bra tips när det gäller både träning och kost. det jag menar är att det inte endast är ”idag åt jag detta och tränade detta”, utan det blandat med massa bra tips och knep!!! 

  Erika 2013-02-24 09:20:00
  Svara
 • Hej Ida. Jag heter Linnea och är 17år. Jag har som har som mål att bli PT och älskar att spendera fredag- och lördagskvällar på gymmet tillsammans med min pojkvän. Jag tycker även om Pole dance och har bestämt mig för att mitt sportlov som nyss börjat ska spenderas med att träna och dansa. Vet inte om jag bör skriva mycket mer för är rädd att det kommer bli en novell i slutändan.

  Hoppas du har det bra i värmen.
  Många kramar från Linnea.

  lindbladlinnea.tk 2013-02-24 09:10:00
  Svara
 • Hej! Här har du en Göteborgare på 23år som de senaste veckorna hittat lyckan med styrketräning som kombineras med diverse pass såsom skivstång, step, indoor walking. Har länge velat prova ett box-pass men inte vågat än!

  Jessica 2013-02-24 09:00:00
  Svara
 • Jag är en nybliven 20åring från Umeå som har nyss funnit kärleken i gymmet. Jag har gått ner 4,8kg av 20kg som skall bort. Får så grymt bra inspiration av dina filmer, håller på med veckans utmaning nu iallafall 😉 Keep up the good work, du är grym! 🙂

  Veronica 2013-02-24 08:57:00 http://volofssonnn.blogg.se/
  Svara
 • Elin heter jag, fyller 21 år i maj och jag bor i Göteborg. Jag har spelat innebandy i hela mitt liv och även hållit på med hästar. Men pga bråk i laget valde jag att sluta och satsa på egen träning istället. Och så gott jag blir av med min hemska hosta så ska jag bege mig mot gymet igen som jag saknar så!

  Kika gärna in på min blogg: elinth.myshowroom.se

  Elin Thörnblad 2013-02-24 08:48:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag blir så inspirerad av att läsa din blogg :-)!
  Är en 41-årig tjej från Lomma som kämpar med 20 kg övervikt med hjälp av Viktväktarna och träning i form av styrketräning ,löpning och yoga. Har anmält mig till 3 lopp i år och har som mål att springa under timmen.
  Tack för all pepping och inspiration du ger  kramar Sophie. 

  Sophie Hk 2013-02-24 08:46:00
  Svara
 • Jag är en sjuttonårig tjej som just nu bor i Kalifornien som utbytesstudent. Jag älskar att springa i naturen och jag tränar även dans (hip hop). Just nu håller jag på med friidrott och går även till gymmet så ofta jag kan. Jag började läsa din blogg ganska nyss men jag tycker jättemycket om den so far! 🙂 den är jättebra inspiration och får mig mer motiverad till att hålla mig hälsosam. Keep up the good work!

  Kajsa Andreasson 2013-02-24 08:35:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!