TRÄNING PÅ STRANDEN

Istället för att ligga still i en solstol och steka kan man hitta på mycket roligt på stranden. Det är grym träning att promenera i den djupa och tunga sanden, känns ordentligt i vader, lår och rumpa. Härligt! Dessutom får man en snyggare solbränna! 🙂

Kunde heller inte låta bli att leka lite. Upp och ned, stå på händer och hjula 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ser så härligt ut! 🙂 hoppas att du har det underbart där och njuter till 100%

    Emilia 2013-02-24 12:02:00 http://emiliaas.webblogg.se/
    Svara
  • hej ida! först och främst vill jag tacka för en GRYM blogg! men nu till frågan: jag och min mamma funderar på att åka till kap verde nu i december men har hört så mycket olika om resmålet – så skulle inte du kunna skriva lite om vad du tycker om kap verde samt vilket hotell du bor på? kram

    hilda:) 2013-02-23 14:34:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!