RUMP- & BENPASS

God Morgon vänner! Vaknar upp och har så där härligt ont i rumpan efter att ha kört mitt första riktiga styrketräningspass efter några veckor av sjukdom. I love träningsvärk just nu! 🙂 Igår var jag på gymmet i flera timmar då jag först tränade 2 klienter och sedan tränade jag mig själv med ett köttigt ben/rumppass.

Totalt blev det: Utfall 24 kg x 60, 60 enbensupphopp på hög bänk, 36 sumosquats med benlyft, 60 legextension åt sidan i dragmaskin 9kg, 90 enbens curl med boll och 3 rundor med Wargens Buttkiller övning. 

Riktigt grymt benpass som jag definitivt kommer köra igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida 🙂 Jag undrar vad sumosqauts med benlyft och legextension är? Styrketränar precis som många andra, men vill gärna lära mig nya övningar för att jag ska kunna variera mig mer och få mer kunskap. Jag har kollat på dina videos som du lagt upp med olika övningar, sjukt bra! Fortsätt gärna med de!
    Tacksam för svar! Sjukt grym blogg förövrigt, inspirerande och kul att du visar mycket matbilder! hehe…

    Kram Emelie

    Emelie 2013-02-17 22:06:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!