GODASTE MELLANMÅLET

Laddar för veckans benpass.

Skivad banan, kanel och jordnötssmör. I´m in heaven.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mumsigt värre 😀 brukar köra den mixen plus keso!

  Arw 2013-02-01 14:14:00
  Svara
 • KIKA IN MIN BLOPPIS

  juliaebbaolsson.blogg.se 2013-02-01 14:03:00
  Svara
 • Hej! Har en fråga om jordnötssmör, tycker det verkar vara ett bra alternativ som mellanmål då jag tycker det kan bli ganska enformigt ibland. Där jag bor finns inte det jordnötssmöret som du visade på bloggen, det jag undrar är om du kan skriva hur mycket ditt jordnötssmör innehåller protein, kolhydrater m.m. så jag kan jämföra med mitt för att se om det är ngt liknandet? Tack för en inspirerande blogg:)

  Anna 2013-02-01 13:38:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en sjukt grym blogg, läser dagligen!! Jag har bara en fråga angående så kallade ”ätar dag”. Jag har börjat gå ner i fettprocent och ligger på underskott varje dag men så har jag hört att det är bra att ha en ”ätar dag” där man får äta i stort sett vad man vill för att ”chocka” kroppen så att den inte vänjer sig. Vad anser du om dettta? 🙂

  Josefin 2013-02-01 13:23:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!