DAGENS LUNCH

Laxfjäril med pesto och fetaost med vitvinssås och råris.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hej!
  Har en tonårsdotter som inspireras jättemycket av dig! Hon använder whey-80, ett proteinpulver. Är det något som du rekommenderar? hon äter även en tablett som heter syneburn. Är det något som du skulle rekommendera till min dotter, 17 år? Mvh Johanna

  Johanna Eklund 2013-02-03 19:09:00
  Svara
  • Svar på Johanna Eklunds kommentar.

   Hej Johanna! Vad roligt att höra. Whey 80 kan absolut funka bra som mellanmål och är lätt och bra att ta med sig överallt, inget skadligt!  men jag skulle inte rekommendera SyneBurn eller någon annan fettförbränningstabletter. Den ska tydligen minska aptiten och används vid diet. Behöver din dotter gå ner i vikt så finns det andra metoder utan konstiga tabletter. Mvh Ida

   idawarg 2013-02-03 19:54:00
   Svara
 • Lax med pesto är en nästintill oslagbar kombo <3 ovanligt att se dig lägga upp en rätt med kolhydrater btw!

  Angelica 2013-01-31 13:45:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!