PROMENAD, BAKNING, MYS OCH BEBIS

Har haft en supermysig söndag. Började med en långpromenad ute i det härliga vädret följt av en mysig frukost framför datorn. Sedan bakade jag mina goda proteinbars och nyttiga kokosbollar (recept kommer). Efter det kom min underbara vän Dan hem till mig på söndagsmys. Vi drack litervis med kaffe från min goda nespressomaskin, käkade mina bakverk och pratade massa strunt i några timmar. 🙂 Love it!

Efter det har vi varit och hälsat på några nära vänner och världens sötaste och minsta lilla bebis. <3 Åh!

Imorgon är det måndag och ny utmaning. Det här blir årets första riktiga utmaning så se till att ladda 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Recept på chokladbollarna? 🙂 hur nyttiga är dem? Bör man unna sig den sällan eller funkar det lite oftare? Just nu håller jag på att gå ner i vikt, men är galen i choklad. Tack för en inspirerande blogg

  Anel 2013-01-09 01:19:00
  Svara
 • Hej Ida! Vilket protein använder du till dessa? Försöker också utesluta mjölkprodukter och använder idag whey 100 är det fortfarande ok? Tacksam för svar!
  Med vänlig hälsning, Tina

  Tina 2013-01-07 13:21:00
  Svara
 • mys:)

  Oscurita 2013-01-06 21:08:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!