FRANSK REATAURANG – DE VILLE

Igårkväll var jag och hjärtat ute och skulle käka lite snabbt. Vi hittade en fransk restaurang som heter De Ville och gick in. När jag såg menyn så ångrade jag mig en aning då inget lät gott och priserna var otroligt saftiga och jag ville ha min mat snabbt eftersom jag var så hungrig så jag höll på att svimma! Men eftersom vi redan satt oss ner var det ju bara att beställa! Tror det tog dryga timmen att få maten och med tanke på tiden och priset så hade jag sjuuukt höga förväntningar på min mat! … maten kom in och den var minsann värd varenda 300kronor! Himelskt gott!

Rödtungsfilé med vitvinssås, spenat, mandel & forellrom.

Tyvärr så tyckte jag dock att det var dålig service, tog för lång tid och otrevlig personal!

 

LÖPARUTMANING!!!

God Morgon vänner! Gröten är i magen och dags att snöra på sig löparskorna och bege sig till gymmet! Härlig start på denna lördag!

Hur många antar min utmaning att springa/jogga minst 30 min idag?

BODY TRAIN CITY STOCKHOLM

Ni som läser ToppHälsa kanske redan har sett det men jag ska hålla i ett stort träningsevent tillsammans med PUMA och tidningen ToppHälsa i slutet av augusti, Body Train City Stockholm.

Alla som är med får grymma kläder från PUMA, bra erbjudanden och rabatter i PUMA Concept Store och svettas tillsammans med mig under en hel dag. Kan det bli bättre?

För att anmäla sig och vara med och tävla om en plats till eventet, kolla i tidningen ToppHälsa. Hoppas vi ses 🙂

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!