FRANSK REATAURANG – DE VILLE

Igårkväll var jag och hjärtat ute och skulle käka lite snabbt. Vi hittade en fransk restaurang som heter De Ville och gick in. När jag såg menyn så ångrade jag mig en aning då inget lät gott och priserna var otroligt saftiga och jag ville ha min mat snabbt eftersom jag var så hungrig så jag höll på att svimma! Men eftersom vi redan satt oss ner var det ju bara att beställa! Tror det tog dryga timmen att få maten och med tanke på tiden och priset så hade jag sjuuukt höga förväntningar på min mat! … maten kom in och den var minsann värd varenda 300kronor! Himelskt gott!

Rödtungsfilé med vitvinssås, spenat, mandel & forellrom.

Tyvärr så tyckte jag dock att det var dålig service, tog för lång tid och otrevlig personal!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!