ISCHOKLAD HJÄRTAN – RECEPT

20140713-205013-75013888.jpg20140713-205015-75015424.jpg20140713-204956-74996458.jpg20140713-204955-74995025.jpg20140713-204957-74997875.jpg

Alltså de här chokladhjärtana är så galet goda och så lätta att göra! Helt fria från gluten och mjölk och passar perfekt att bjuda på till kaffet om man vill ha något sött.

These chocolate hearts are amazing and so easy to do! They are absolutely perfect to serve with coffee. 

ISCHOKLAD HJÄRTAN // ICE CHOCOLATE HERATS

Lager 1 // Layer 1

2 teskedar cashew smör // 2 tbs cashew butter

2 teskedar ekologisk honung // 2 tsb honey

Lager 2 // Layer 2

4 teskedar kakao // 3 tbs cacao

4 teskedar kokosolja <–LÄNK // 3 tbs coconut oil

2 teskedar honung // 2 tbs honey

Värm ingredienserna för lager 1 tillsammans i micron i ca 20 s och blanda. Lägg ner i isformen med en sked. Värm sedan ingredienserna för lager 2 i micron i 20 s och rör om. Lägg ner det över lager 1 i isformen och stoppa in i frysen i minst 1 timme. Njut!

Heat the ingredients in layer 1 together in the micro wave for 20s and blend. Put it in the ice mold with a spoon. Heat the ingredients in layer 2 in the micro wave for 20s and blend. Put it on top of layer 1 in the ice mold and put it in the freezer for at least 1 hour. Enjoy!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!