Äntligen är snön här!

Hej älsklingar! Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en mysig tågresa. Ser ni på min jacka hur luddig den blev efter tågstolen? Sådant filttyg drar ju till sig ALLT! Haha. Sedan om ni undrar vad jag har på hakan så har jag fått ett sådant där jävla munsår, fast jag får det inte på munnen utan på hakan. Har haft det så sedan jag var liten och det brukar dyka upp 1 gång om året. Nu var det alltså dags. Om någon har ett grymt bra tips på hur man blir av med munsår snabbt så tipsa gärna?

Utanför fönstret var det värsta snöstormen vilket gjorde mig glad. ÄNTLIGEN är det vitt även i Stockholm. Tycker det är så fint och mysigt!

Nä jag kom hem så fick jag i mig en macka och varm choklad och drog till gymmet.

Blev detta benpass…

Uppvärmning: 30 min power walk med 3% lutning
20 benpress X 4
15 sittande lårcurl X 3
15/sida sidogång med gummiband X 3
15/sida enbens höftlyft X 3
20 inner core övning X 3

Skulle egentligen kört en övning till men var så hun grig så fick gå hem. Haha. Tog en promenad hem i snöyran, duschade, smörjde in mig med brun utan sol och lagade potatis och purjolökssoppa med pumpa. Sååå gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • God morgon fina <3 Underbar video du lagt ut, dina föräldrar bor så himla fint. Vilken utsikt 🙂
  En fråga, det står säkert om det i bloggen, i sådana fall kanske du kan skicka länk för hittar inte. Men som vegan/vegetarian vilka kosttillskott är viktigast? B12 vet jag och det tar jag varje dag men mer. Tar du alla på samma gång på morgonen?
  Kram och ha en toppen dag

  ramona 2018-02-28 06:08:48 http://nouw.com/ramonaboethius
  Svara
 • Jag får munsår. Finns väl ingen snabbfix för det. Använder silvervatten, både dricker och penslar på. Ska även testa en salva jag beställde idag. Får valaciclovir utskrivna tabletter också. Känns som man provat allt. Lysinrik kost/tabletter ska hämma utbrott. Choklad förvärrar mm. Går att googla vad för mat man ska undvika. Sen stimuleras uppkomsten av munsår av hormoner, förkylning, stress, dålig sömn,dåligt immunförsvar att det bryter ut. Hoppas ett botemedel kommer, hatar herpes.

  Rebecca 2018-02-27 22:28:41
  Svara
 • Hej!
  Vet inte hur man får bort munsår men förebygger. Hade också förr alltid munsår en till två ggr per år men sen jag började använda aloe Vera lypsyl så har jag inte haft det. Kan vara en slump? Och ingen reklam då jag inte själv säljer produkten.
  Tack för en inspirerande blogg?

  Clarie 2018-02-27 21:44:57
  Svara
 • Härligt att ni fått snö till Sthlm med :).

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2018-02-27 20:02:18 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Oh herre min skapare. Jag är nog en av dina äldre följare, närmare bestämt 51 år, å tänkte att idag var en bra dag att börja träna med Ida Warg. Jag har lagt till dina träningspass i favoritfältet 🙂 Å det ser ju så lätt ut när du gör dem å jag har ju varit rätt så tränad, för typ 10 år sen, så jag tänkte att det där blir jättebra. Johhorå, jag kände mej som en ovig elefant där jag höll på å flåsade som en frustande flodhäst, men skam den som ger sej. Jag ska fortsätta tills jag kan lika bra som du å får bort mina överflödskilon som envist klänger sej kvar. Det var faktiskt roligt ändå å jag skrattade gott åt mej själv här i min ensamhet.
  Tack för att du finns! Tycker du är toppen!
  Kram

  Paula 2018-02-27 18:27:27
  Svara
  • Svar på Paulas kommentar.

   Hej bästa Paula! Det är så kul men nu ska jag avslöja en sak. Jag får mail varje vecka där det står… Jag är en av dina äldsta följare… Haha. Jag tror att det är att alla som är över 30 inte kommenterar så mycket varken på bloggen eller youtube utan mailar i hemlighet istället. Därför väldigt uppskattat att du nu kommenterar här och det hoppas jag att du fortsätter med så alla andra jämnåriga också vågar börja kommentera här och inte maila. Haha.

   Underbart att du körde igång med träningen! Det är ALLTID tungt i början men efter någon vecka är du inne i det igen. Jag hejar på dig!! Nu kör vi! Kramis

   idawarg 2018-02-27 19:05:14
   Svara
 • Hej, kolloidalt silver breaker jag spraya mig med och det funkar alltid väldigt bra. Kram

  julia 2018-02-27 17:54:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!