Min vecka

Utsikten från frukostbordet är verkligen magisk! Mamma och pappa har den lyxen att vakna upp till detta varje dag.

God morgon älsklingar! Jag är fortfarande i Åmål så sitter här och jobbar lite på morgonen men ska snart bege mig till tågstationen för att åka mot Stockholm igen. Har bokat förstaklass biljetter så jag kan sitta och jobba hela vägen och dricka te. Sååå mys! Har en ganska lugn vecka än så länge när det kommer till möten mm. men har väldigt mycket planeringsjobb och förberedelser att göra så kommer behöva många timmar framför datorn i veckan.

MÅNDAG
Kommer nog inte hinna så mycket mer än att åka tåg, komma hem och packa upp. Om jag orkar ska jag få till ett träningspass.

TISDAG
Fota med Lisa hela förmiddagen. Sedan möte med min assistent och sedan möte med designers. Ska även filma vlogg hela dagen.

ONSDAG
Ska jobba hemifrån på förmiddagen och efter det lunchmöte och sedan träna.  Ska även filma vlogg hela dagen.

TORSDAG
Fota filma med Lisa. Sedan möte med ett företag jag kanske ska jobba med och sedan till naprapaten. Det är även denna dag som bloggen förhoppningsvis kommer att flytta. Håll alla tummar för att tekniken håller hela vägen fram.

FREDAG
Möte med ett företag jag kanske ska jobba med. Sedan möten med Welloteket hela dagen och tänkte avsluta veckan med lite träning.

LÖRDAG – SÖNDAG
Lördagen hoppas jag kunna spendera med min kära fästman och på söndag ska jag på Veganbrunchen men min kompis Nicoline. Så mys!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!