Bästa dagen!


(Reklamlänkar)
Randig tröja här! // Klänning H&M // Hårband här! 

Hej älsklingar! Hur söt är inte min outfit ovan? Jag var så lycklig när jag skuttade omkring i den igår! Som jag sagt innan så får jag liksom vårkänslor av randigt. Har också kommit på att jag älskar klänning! Tar aldrig på mig det då jag aldrig orkar ta på mig strumpbyxor. Haha för lat, fryser och så tycker jag de brukar sitta för hårt i midjan! Men nu har jag köpt världens skönaste och varmaste strumpbyxor så nu jäklar. Nu måste jag bara bege mig ut och leta upp fina vardagsklänningar.

Började dagen med att träffa mitt nya bloggnätverk som jag ska flytta till redan nästa vecka. Wohoo jag är så sjukt pepp. En av personerna jag kommer jobba med är en person jag jobbat med förut och som är fantastisk! Jag har en känsla av att det här kommer bli sååå bra!

Efter det tog jag en solig promenad till Gast för att möta upp min nyfunna vän Johanna. Har lärt känna henne via Alex kompis Erik och de båda bor nere på Malta och är världens gulligaste! Vi åt morot- och kokossoppa och uppdaterade varandra om livet.

Efter det drack vi matchalatte och pratade ännu mer. Blev så inspirerad då hon nu ska åka iväg 5 veckor till Indien för att utbilda sig till yogainstruktör. Sååå coolt och kanske något jag också skulle vilja göra i framtiden. MEN inte än på ett tag!

Nej nu måste jag dra på mig träningskläderna då jag måste hinna få till ett träningspass innan jag ska iväg på möte. Ha en fortsatt fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Ida!

  Först vill jag flika in att jag älskar din blogg och tycker du verkar så himla härlig! Sen har jag en fråga som jag har sjukt svårt att få något riktigt svar på någon annan stans och som jag hoppas att du kan hjälpa mig med!

  Jag skulle vilja äta mer(eller bara) veganskt av flera anledningar MEN det går dåligt ihop med att jag är ytterst skeptisk till många typer av kolhydrater och processad mat. Man kan säga att det enda som jag är mer övertygad om än att en vegansk kost vore bra är att kolhydrater av typen bröd, pasta, gryner, cous cous, vissa rotfrukter SAMT processad mat är ”dåligt”. Jag har inte uteslutit något av detta utan försöker äta lite av allt men skulle aldrig kunna ha typ havregrynsgröt och pasta som ”basen” i min kost, om du förstår hur jag menar? Det i kombination med att veganska substitutprodukter som tofu, sojakorv osv känns för processade/som halvfabrikat har jag svårt att hitta på vad jag ska äta. De gånger när jag har prövat att äta veganskt hittills har jag blivit absolut utsvulten för att jag inte får i mig tillräckligt med energi. Det blir liksom bara avokado, nötter och kokosmjölk typ.

  Jag vill så gärna men vet inte riktigt hur och kan inte beskriva hur mycket jag skulle uppskatta om jag kunde få lite guidning här! Kan jag ens äta veganskt och relativt kolhydratsnålt? Och i så fall, några tips på VAD ska jag äta eller hur jag ska tänka? Finns det några nyttiga/oprocessade substitutprodukter som jag inte vet om? Oumph?

  Tack!!

  Carin 2018-02-23 23:26:40
  Svara
 • Så söt outfit! 🙂

  Amanda FOTO 2018-02-23 23:02:41 http://nouw.com/amandaparkkinen
  Svara
 • Hej Ida!
  Efter 4 år som vegan har jag precis startat upp min blogg där jag enbart delar veganska recept. Jag bakar utan vitt socker och ofta glutenfritt, hoppas att du hittar något recept som inspirerar dig. Jag har precis delat receptet på min VEGAN PEANUT JELLY CUPS, endast med 5 ingredienser. Kladdiga, chokladiga och helt underbara.

  Kram

  josefin 2018-02-23 21:47:48 http://www.josefinsdelights.devote.se
  Svara
 • Haha finns ju inget skönare än tights! Speciellt när man drar upp dom hela vägen upp till brösten 😀

  Angelica - En svensk kvinna och en mexikansk hund i London 2018-02-22 23:57:14 https://mindthelondoner.blogspot.co.uk/
  Svara
 • Så himla söt outfit :D.

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2018-02-22 21:10:26 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej jag undrar vilka frukter som är bra när man kör detox, bananer ska tydligen inte vara ett allternativ men ändå så står det på olika hemsidor att man kan äta bananpankakor under detox. Och kan man äta naturell filmjölk? ??Du är bäst ??

  Natalie 2018-02-22 21:07:18
  Svara
 • Strumpbyxor och klänning är det bästa. Jag använder aldrig byxor (med undantag för mjukisbyxor och träningsbyxor) utan traskar omkring i vanliga 100DEN strumpbyxor året om. Så bekvämt, eventuellt lite kallt ibland men man vänjer sig 😀

  Sara Möller 2018-02-22 17:51:55 http://www.saramoller.nu
  Svara
 • Jag har kjol och bomullsstrumpbyxor typ hela hösten och vintern. Så bekvämt. Gillar inte alls jeans.

  Erikamaria 2018-02-22 17:31:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!