Jag tröttnar aldrig på randigt!

(innehåller reklamlänkar)

 

 1. Här (klick!) 2. Här (klick!) Reafynd! 3. Här (klick!) 4. Här (klick!)

Hej vänner! Har fått såå många frågor om randiga tröjan jag har på mig på bilden ovan! Verkar som det är fler än jag som är sugna på randigt så fort det närmar sig vår?! Samma sak varje år för mig, haha.

Jag älskar den tröjan och ni hittar den här (klick!). Ville också tipsa om andra randiga jag sett i butiker och tycker är så fina. Är väldigt sugen på den röda från Gina Tricot, har sett andra som haft den och den är verkligen superfin på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ja det är en
  trend som finns
  ❤️

  Anna Mountain 2018-02-19 18:04:07 https://annamountain.blogspot.com
  Svara
 • Hej Ida!
  Har du något tips på naturläkemedel som hjälper mot trötthet? Kanske på welloteket?
  Puss ?

  I 2018-02-18 20:24:40
  Svara
 • Verkligen jättefint :D. Själv köpte jag ett varsitt set med Polarn o pyrets randiga byxor + tröja åt sonen och mig i december. Ett till mig och en julklapp till sonen. Så sköna att ha hemma och bara mysa runt i :).

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2018-02-18 20:16:13 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Jag älskar prickigt!

  Erikamaria 2018-02-18 19:00:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!