Fem träningsrelaterade tips!

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Topp HÄR (klick!) // Tights HÄR (klick!). Finns i mörka färger också HÄR (klick!)

 

Hej mina älsklingar! Jag vet att många av er är intresserade av träning och vill att jag ska skriva mer om det, därför tänkte jag passa på att ge er fyra blandade tips som har med just träning att göra 🙂

 

Det första tipset är något alla borde ha som tränar hemma ibland; ett gummiband! Med det kan man göra så många olika övningar och träna många olika muskelgrupper med bara ett redskap. Win! De här svarta känns väldigt basic och bra, ni hittar dem HÄR (klick!)

Måste ju såklart tipsa om min video jag la upp i veckan där jag ger mina 7 bästa tips för hur man kommer igång med träningen. Ni kan se den ovan eller HÄR (klick!)

Det känns som ett måste med en matta om ni ska träna hemma! Inte bara för yoga utan även om man gör övningar på golvet och behöver mjukare underlag. Ni hittar den här yogamattan HÄR (klick!)

Riktigt bra musik kan göra mig såå peppad! Känns nästan tråkigt att träna utan musik eller podcast nu när jag vant mig vid det, haha. De där två spellistorna på Spotify får mig i rätt mood.

 

Sparade det bästa till sist – skaffa dig en träningskompis! Det hjälper dig att faktiskt komma iväg till gymmet, det är roligare, man kombinerar umgänge med träningen.. ja, det gör allt så mycket lättare! I höstas hade jag ett ”hitta en träningskompis”-inlägg där ni kunde efterlysa träningskompisar. Ni hittar det här, gå in och leta vettja 🙂

 

Har ni något tips ni vill lägga till? Skriv i kommentarsfältet så ser andra det! Sharing is caring ni vet 🙂

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Kan du ge övningar där gummiband används?

  Marielle 2018-02-02 19:13:21
  Svara
 • Så bra tips fina Ida!!

  Emelie JS 2018-02-02 17:59:33 http://www.devote.se/emeliejanssonsjogren
  Svara
 • Hej, jag undrar hur du ställer dig till gruppträning så som Body pump osv? Man ser aldrig att träningsbloggar skriver om sådant, är det så oeffektivt?

  Elsa 2018-02-02 15:54:54
  Svara
 • När, varför, hur bör man äta proteinpulver (såklart från welloteket ?)

  Jennifer 2018-02-02 11:56:01 http://Ynnifer.vimedbarn.se
  Svara
 • Jag funderar på hopprep, att köpa ett för att träna hemma med. Älskade att hoppas om barn, men inte gjort det så mycket sedan jag blev vuxen. Har du tips gällande sådant? Samt övningar? 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2018-02-02 09:18:00 http://www.saramadeleine.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!