Veckans schema

Linnet hittar ni HÄR! (reklamlänk)

God morgon älsklingar! Ny vecka här och jag är så pepp! Här kommer veckans schema.

MÅNDAG
Fota och filma med Lisa hela förmiddagen, lunch med Viktor, möte med Panc, träna.

TISDAG
Besiktiga hela lägenheten. Vi bestämde oss för att det var bra att göra för att kontrollera att alla hantverkare gjort ett bra och godkänt jobb. Det är bra att ha inför försäljning i framtiden. Efter det ska jag på möte med banken och sedan möte med assistent Isa + att vi ska rensa ut hela min garderob. Vet ni hur skönt det ska bli?! Har ni några tips på vart man ska skänka kläderna så give it to me! 🙂

ONSDAG
Posta ett samarbete på Instagram. Sedan hälsa på Lindex kontor och pröva byxor. Efter det ska jag på lunch med bästa Margaux. Ska bli så mysigt! Sedan på kvällen kanske jag ska gå på ett event om jag hinner.

TORSDAG
Ska fota och filma med Lisa hela förmiddagen och sedan möta upp Therese Lindgren på lunch. Så länge sedan jag träffade alla vänner som bor i Stockholm så har bokat upp massor med dejter sedan jag kom hem. Så kul att träffa alla igen!

FREDAG
Ska försöka träna och sedan packa och sedan möte med Wello och efter lunch åker jag, Alex och min bror till Åmål över helgen. Så mysigt! Mamma och pappa har byggt ut och renoverat deras hus så första gången vi ska få se detta. Sååå spännande! Deras lilla stuga har nu blivit ett stort hus! Wohoo.

LÖRDAG – SÖNDAG
Mysa i Åmål + släktkalas för mamma.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!