Veckans schema

God måndag mina älsklingar! Nu när jag är tillbaka i verkligheten så är det dags att strukturera upp och börja med veckans schema här på måndagar igen. Ser verkligen fram emot veckans som kommer då den är fylld med massa jobb och roligheter. Det är faktiskt skönt att komma tillbaka till rutiner, möten och att kunna umgås med vänner igen.

MÅNDAG
Idag så ska jag beta av mailen och annat datajobb på morgonen och sedan ska jag försöka ta mig till gymmet en sväng. Har inte tränat styrketräning på över 2 vecka nu då jag varit så otroligt jetlag sedan jag kom hem + att jag känt att jag skulle blivit sjuk oja jag gått och tränat pga. sömnbrist. Då gäller det att lyssna på kroppen. Men idag känner jag mig ändå fit for fight! Efter det ska jag ha möte med min assistent Isa och efter det träffa älskade Viktor. Såååå länge sedan. Jag vill höra allt om hur det går med repen inför mello, hur han mår och kom han hittat någon kärlek. Sååå pepp!

TISDAG
Fota och filma med Lisa och sedan ska jag på ett viktigt möte angående min framtid på youtube och sedan ska jag på designmöte angående nya företaget.

ONSDAG
Kommer vara borta på möte i Norrköping hela dagen med mina kollegor från Welloteket. Ska bli riktigt kul!

TORSDAG
Börjar dagen med healing hos Marisol och sedan direkt till frisören för att ta ur de få slingor av löshår jag har. Funderar faktiskt på at köra helt utan nu ett tag, men jag får se hur jag gör. Efter det ska jag försöka få in ett träningspass innan jag ska på ett möte till.

FREDAG
Ska på möte med Welloteket och sedan direkt på möte med Panc media och på kvällen ska jag ha fredagsmys med min älskade vän Lilla P. Hon är höggravid och jag är sååå nyfiken på en stor uppdatering då vi inte setts sen november.

LÖRDAG – SÖNDAG
På lördag ska jag och Madde till vår älskade Becka och mysa och bada i hennes utomhusbubbelpool. Wohooo. Älskar att hänga med de där två stollarna! Haha. Annars har jag inga andra planer för helgen. Jag hoppas att den blir lugn och härlig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!