Att känna inre lugn!

Vad tycker ni om utsikten vi har från vår terass? Inte helt fel skulle jag säga 🙂 Njuter för fullt av allt och känner verkligen ett riktigt inre lugn när jag är här. Har väldigt svårt att hitta det i Stockholm. Kanske beror det på att jag är mycket i naturen, jag menar vi bor mitt i djungeln eller att människorna här har en sådan chill attityd till livet. De stressar inte utan tar allt i sin egen takt och är nöjda och glada med det de har (verkar det som).

Så här pigg såg jag ut efter 4 timmar sömn igår natt. Haha. Jag har lite svårt med sömnen när det är tidsomställning men inatt sov jag bra i alla fall. Brukar vara de 2-3 första nätterna som jag typ inte sover alls.

Tog en promenad ner till Sairee Beach som är stranden som ligger längst hela gå gatan/”centrum”. Det var första dagen igår på tydligen väldigt många veckor som solen sken ordentligt. Har varit riktigt mycket regn och blåst de senaste veckorna så vi har haft lite tur att vi kom nu precis när det börjar bli bättre.

Tog i alla fall en skön promenad längst stranden och gick sedan och fixade tånaglarna. Förutom vädret, värmen, naturen och maten är det bästa alla billiga behandlingar man kan ta. Jag har tagit helkroppsmassage varje dag sedan vi kom hit och det kostar 300 Bath (75kr) för 1 timme. Helt galet! Igår fixade jag fötterna för 50kr. Sådan lyx!

Nej nu ska jag ta mig en promenad bort till gymmet för att köra ett träningspass. Ha en magisk dag vänner! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Vart har du köpt den svartvita tröjan/blusen du har på dig på bild nr 2?? Så fin 🙂

  Emma 2018-01-09 15:09:10
  Svara
 • Hej Ida! Vet inte om du har tid att svara på detta men det hade varit jättekul och hjälpsamt om du ville dela med dig av några tips för hur en ska motivera en kompis att börja träna/röra mer på sig. Har en nära person som jag tror skulle må bra av lite mer fysisk aktivitet. Som det ser ut nu så sitter personen stilla 8-17 pga skola och tränar inte på fritiden. Hen bor också nära skolan så det blir inte så mycket vardagsmotion heller. Jag tränar (på gym) en del och promenerar när jag kan och har försökt locka med min vän flera gånger men sällan med resultat. Skulle vara superglad för tips om du har några.
  Kramar

  Sandra 2018-01-06 21:13:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!