Här går det uppför!

Igår började jag dagen med denna magiska frukost, papaya, pitaya, ananas och melon! Alltså frukten här smakar sååå mycket godare än i Sverige! Att den sedan är så billig är också ett stort plus.

Efter det tog jag mig ut på en power walk längst öns kust och det är så otroligt vacker utsikt. Koh Tao är verkligen en vacker och väldigt grön ö med vackra stränder. Men jag ska också säga er att det är extremt mycket jobbigare att ta en power walk här än i Sverige. Kollade min hälsoapp på telefonen som ser hur många steg mm man gått på en dag. En dag i Sverige som jag tagit ca 10 000 steg på har jag ungefär gått upp 1-4 våningar. En dag med 10 000 steg här så har jag snittat på 32-50 våningar/dag. Det betyder alltså att det är sjukt backigt! Bara backen upp till vårt hus är grotesk! Går typ rakt upp! Haha.

Men i alla fall var promenaden magisk och jag stannade och vilade lite på en strand jag gick förbi. Sååå vacker! Får nog bli en till sådan idag. Nej nu ska jag sticka ner och köpa lite frukt. Ha en fin dag älsklingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!