Det bästa vegancaféet i Stockholm!

Jag får väldigt ofta frågan om jag har tips på bra, veganska caféer och restauranger i Stockholm. Därför tänkte jag ge er mitt bästa tips nu, MAHALO!

Det är alltså ett veganskt café, ligger på Hornsgatan 61 på söder (närmsta t-bana är Mariatorget) och är heeeelt magiskt! Både stämningen därinne och maten. Det jag gillar mest är deras olika “bowls” som man får plocka ihop sin egen variant av. Man väljer storlek, bas och topping. Nästan som en plocksallad, hur bra idé är inte det?

Jag var där tidigare i år, då tog jag denna sallad med glasnudlar, mango, avokado ,sötpotatismos, koriander och sallad.

De har såklart massa annat också som wraps, overnight oats och soyaburgare!

Här hittar ni deras hemsida.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kanske ska testa det i februari när jag ska ner till Stockholm, ska gå med min mamma och hennes man, samt syskonen och mammas mans syster på Mama Mia The party i sthlm då. Men åker hem dagen efter så är nog bra att äta något innan resan då :).

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-12-30 12:53:12 http://www.saramadeleine.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!