VECKANS SCHEMA

Ni hittar det rosa setet här! (reklamlänk)

God morgon älsklingar! Hoppas ni hade en magisk julafton igår. Det hade jag i alla fall. Men ingen vila att få. Idag ska jag möta upp min fotograf Lisa för att plåta och filma en kampanj som ska vara inne till godkännande på onsdag. Åker ju senare i veckan till Thailand så 1000 grejer att fixa innan det men här kommer i alla fall min lilla vecka…

MÅNDAG
Fota och filma en kampanj/samarbete med Lisa. Möta upp mamman som kommer och ska sova hos oss. Börja packa. Ut och äta.

TISDAG
Gå på stan en sväng med mamma och sedan lämna på stationen. Gå massa ärenden på stan. Måste handla inför Thailand! Hem och börja packa.

ONSDAG
Tidsinställa och förbereda mina sociala medier inför resan till Thailand. Beställa båtbiljetter. PACKA! Har alltid sådan beslutsångest när jag packar. Haha.

TORSDAG
Flyger till Thailand!!! Wohooo 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!