SVAR PÅ KOMMENTARER FRÅN SISTA TIDEN

Hej fina Ida:) Vilken vegansk yoghurt har du i?
Jag brukar alltid använda havreyoghurt och denna gången var det från Oatly.

Vad har du för mobilskal?
Ja du det är inget märkvärdigt utan köpte det enda applebutiken hade till iPhone X just då. Hoppas det kommer roligare snart!

Hej! Du skrev i ett inlägg att du skulle på engelska lektion, hur tränar du engelska?  har du en ”privat lärare”? 
Mycket bra fråga och det här är typ världens bästa tips. Jag tar privatlektioner online via en tjänst som heter Verblig. Betalar ca 170kr/lektion och det är så bra. Nu har jag bara åtagit 2 lektioner men ska köra igång mer efter jag kommer hem från Thailand. Alex kör med det flera gånger i veckan och är supernöjd.

Hej fina Ida!!! Den blåa jeans jackan du hade på dig under din musikvideo, vet du om den går o få tag i och isåfall vart? Är helt kär i den & kan inte släppa den, woow.
Jaaa alltså den är så fin och var tvungen att köpa den så jag har den hemma nu 🙂 Den kommer från Asos men vet inte om den finns kvar fortfarande.

(Frågan innehåller reklamlänkar till Welloteket)
Hur har du fått så långt och fint hår? Har du några tips vad du använder för produkter o knep? Använder du fortfarande kokosolja och hur använder du det?

Jag använder absolut kokosolja fortfarande. Mina tips är att äta bra mat och jag har även fått bättre hår sedan jag började med mina tillskott. MSM (klick!) (reklamlänk) är även känt för att få håret att växa bättre och ge bättre kvalite till hår, hud och naglar så testa det. Utöver det tar jag även Spirulina, Chlorella, D-vitamin, Jod, Algomega och järnsaft.

Hej! Jag undrar hur du upplevde ImuPro testet du gjort tidigare, alltså om det hjälpte diig med magbesvär osv ?
Ja jag gjorde fört ett test och hade då 250 överkänsligheter. Följde efter det ett strikt rotationsschema under 1 år där jag successivt la till saker jag hade känslighet mot. Efter det gjorde jag om testet och hade då minskat till typ 100 grejer som jag var överkänslig mot och min grad av känslighet hade sjunkit enormt mycket på de som var kvar. Efter det har jag i stort sett kunnat äta vad jag vill. Testet hjälpte mig att kunna förstå min kropp bättre och att inte överäta av de produkter som jag var känslig mot som jag inte hade en aning. Min mage har blivit så mycket bättre och det testet är en del av det. Allt beror på vad man gör med informationen man får av testet.

Hej fina Ida! Har en liten fundering om din naturläkare som du har nämnt några gånger. Jag har PCOS och därför också i princip aldrig mens. Är på gränsen till underviktig också så vet inte om det har med det att göra eller mina äggstockar. Min fråga är om du vet om han lägger upp kostplaner för att få bukt på såna problem också, samt vad han tar betalt, var hans klinik ligger osv.
Leif lägger inte upp kostplaner men ger dig tips på både kost och tillskott och livsstil hur man tar hand om sina problem. Leif är väldigt bokad men du kan alltid maila och kolla. Du hittar hans sida här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Kan du berätta mer om Verblig? Hur funkar det?

    Caroline 2017-12-24 15:40:32
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!