MITT SMARTA HEM

(Inlägg i samarbete med Telia) 

Hej och välkomna till mitt hem! Haha. Ni som följer mig vet att jag under hösten har haft ett samarbete med Telia då vi installerat Telia Zone i hela lägenheten. Det betyder att vi via Telias wi-fi har fått tillgång till massa coola smarta-hem-lösningar.

Läs mer om det här!

Det första vi gjorde var att sätta in ett lås i ytterdörren som man kan öppna via en app vart man än befinner sig. SÅÅ bra verkligen och vi anväder denna app dagligen. Har varit väldigt smidigt nu under renoveringen och även när vi får hem bud att bara låsa upp från där man är.

Läs mer om Glue här!

En funktion som jag bara ÄLSKAR är att jag installerat små notiser på mobilen som kommer till mig när jag lämnar och kommer hem. Telia Zone via wi-fi känner nämligen av att jag kommit hem eller lämnat hemmet. När jag lämnar hemmet får jag meddelandet ovan. Haha, så himla bra då jag flera gånger i veckan måste gå tillbaka hem för att kolla spisen även fast jag vet att jag stängde av den.

Läs mer om IFTTT här!

Sedan har vi även bästa Coplay. Det är en musiktjänst där man kan dela spellistor med alla som är uppkopplade på vårar wi-fi/Telia Zone. Så bra när man har fest eller middag hemma eller bara när man är hemma med sin partner för att undvika bråk om vilken musik man ska spela. Haha.

Läs mer om Coplay här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vart är byxorna ifrån? ?

    M 2017-12-22 18:18:10
    Svara
  • Vilken smart tjänst 🙂

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-12-20 16:44:51 http://www.saramadeleine.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!