SISTA-MINUTEN JULKLAPPSTIPS!

(Alla länkar i inlägget är reklamlänkar)

Hej mina älsklingar! Känns som många tänker varje år att ”detta år ska jag fixa julklappar tidigt så jag slipper stressa” och sen inser man att vips det är bara några dagar kvar och allt är inte alls köpt. Det är hysteriskt mycket folk på stan den här veckan så för er som hellre shoppar online hemifrån har jag samlat ihop några tips som passar många olika personer!

Ge en upplevelsepresent! Varför gör inte fler det? Om man tycker det är svårt att välja aktivitet så kan man ju köpa ett presentkort här (klick!) så får personen välja själv. Så mycket roligare än en pryl som man inte ens vet ifall personen egentligen gillar.

Jag skulle gärna vilja prova det här (klick!). Aldrig hört om saltyoga men det låter så spännande! Någon som testat?

 

Den här (klick!) ser så galet mysig ut! Tänk att glida runt på helgmorgonen i den 🙂 Dessutom på rea nu så passa på, tipstips!

Vill också tipsa om två färdiga paket från Welloteket, ibland är det så skönt med färdiga kit som känns lite lyxigare för den som får det men man slipper själv springa runt och köpa alla olika delar :). Det första är detta (klick!) chokladpaket som jag nästan kan lova går hem hos alla som gillar choklad (dvs alla).

Det är också erbjudande nu på det här (klick!) drömpaketet med massa peppiga prylar för den som vill bli ÄNNU mer motiverad att ta tag i drömmar och mål för 2018.

Där har ni några tips iallafall som jag hoppas hjälper er med stress! Upplevelsepresenten veeet jag brukar vara uppskattat! Ha en fin dag vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!