Vad använder jag för hårprodukteroch hur kan man få tjockare hår?

(Alla länkar i inlägget är reklamlänkar)FRÅGA: Hej! Finaste du underbar blogg och stor förebild för mig.
Jag hade väldigt tjockt hår (har alltid haft) sen ett år tillbaka så tappade jag extremt Mycket hår av olika anledningar. Så nu idag är det väldigt Tunnt. Har du några bra tips för att få tillbaka sit gamla hår i tjocklek om du förstår?

SVAR: Hej fina du och tack snälla vad glad jag blir! <3 Jag undrar direkt om det är så att du har någon vitamin/mineralbrist? Kanske du ska kolla det genom en hårmineralanalys eller att gå till läkaren och göra prover? Kanske är någon specifik vitamin/mineral du har brist på som ex. B-vitamin eller Zink?

Men det finns några tips som har funkat för mig som jag kan dela med mig av…

  • Ta någon form av multivitamin (klick!) och multimineral (klick!) för att se till att få i dig bra med vitaminer och mineraler. Finns även ett Beautiful Hair (klick!) tillskott som funkar för många.
  • Jag upplever att spirulina (klick!) och chlorella (klick!) gjort mitt hår tjockare och starkare och det kan kanske bero på att de innehåller massa bra vitaminer, mineraler och aminosyror som kan hjälpa att bygga upp håret.
  • MSM (klick!) !!! Det har i alla fall fått mitt (och många andras) hår att växa som ogräs.
  • Gör inpackning med kokosolja (klick!) 1 gång i veckan.
  • Sedan se till att äta bra mat och tillräckligt mycket varje dag.

FRÅGA: Ditt hår är så fint, även utan förtjockning! Ska bli spännande att se håret efter frisörbesöket:) Jag har väldigt tunt hår och är sugen på att sätta i lite löshår. Nu undrar jag hur många slingor du har i just nu? Eller är det slingor du har satt i? ?

SVAR: Tack snälla! Just nu har jag bara 3 slingor på varje sida. Innan hade jag många fler. Tror det var 9 slingor på varje sida då. Ca 2 paket Hair Talk.

FRÅGA: Jag tycker alltid du har så fin kall ton på ditt hår. Vad använder du för produkter till ditt blonda hår? ?

SVAR: Tack 🙂 Jag gör först en nyansering varje gång jag är hos frisören och sedan anfäder jag mig av Maria Nilas schampo, balsom och inpackning. SÅÅÅÅ bra är de! Jag har 3 olika. För det mesta använder jag Volym serien (klick!) som återfuktar håret men tynger det inte. Älskar det! Om jag känner att håret börjar bli för gult tvättar jag med deras Silver serie (klick!) och känns håret torrt och slitet kör jag en inpackning (klick!) och tvättar det med Repair serien (klick!). Helt kär i alla deras produkter!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har funderat en del på Maria Nilas kanske skulle testa 🙂

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-12-16 14:45:22 http://www.saramadeleine.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!