NYA FRILLAN!

Igår var jag hos bästa Linn och fixade frillan. Så himla skönt att fräscha upp den nu inför jul och inför att vi åker till Thailand. 

Vi började med att ta ut löshåret jag hade i som förtjockning och sedan så penslade Linn på lite slingor i min utväxt. Vill fortfarande ha kvar min naturliga ”råttfärg” som botten men hon gjorde övergången mjukare + Lai en nyansering så håret blev kallare. Nästa gång tror jag även att vi kommer dra ner min naturliga färg även i längderna så det blir lite mer liv där nere. Haha. Efter det så satte hon i lite löshår men inte alls mycket. Vi återanvände 3 slingor på varje sida. Vill inte ha något löshår i Thailand då håret överlag blir så himla slitet. Så nu har jag nästan ingen förtjockning i alls vilket köns skönt! Sparar alla slingor jag hade i tills nästa gång jag ska dit. Så himla bra att man kan återanvända det.

Sedan var det dags för klippning och vi tog hela 10cm. Herregud vad håret hade växt! Ville bli av med massa slitet + få en mer rak frisyr så klippte ganska mycket men känns så skönt! Får se om jag vågar den långa pagen nästa gång jag går dit? Haha.

Imorgon kommer ett inlägg med frågor och svar om hår upp så håll utkik 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!