NÄR TRÄNINGSMOTIVATIONEN DALAR!

Igår var jag en sväng på gymmet. Ska jag vara ärlig så får jag tvinga mig själv dit. När det är mörkt och kallt tappar jag alltid motivationen och vill helst inte lämna lägenheten. Haha. Men jag tog mig i alla fall dig igår och lyckades utföra ett benpass som var riktigt härligt.

Många frågar alltid hurman gör för att hålla motivationen uppe eller hur jag alltid kan vara så motiverad? Svaret på det är att jag inte alls är motiverad. jag har bara disciplin. Jag vet att jag vill träna 2 gånger i veckan och bokar då in det i kalendern och även om jag känner mig pepp eller ej så går jag iväg och tränar. Svårare än så är det inte och jag har nog aldrig ångrat ett träningspass 🙂

Så här såg passet ut som jag körde igår…

20 min power walk med lutning
20 benpress X 3
12/sida enbens benpress X 3
20 höftlyft med gummiband X 3
30 utfall X 3
12 lårcurl X 3
15/sida sidogång med gummiband X 3

Blev så sjukt hungrig i slutet att jag fick avsluta och gå hem och äta linsgryta. Haha. Det var i alla fall riktigt härligt att komma iväg och träningsvärken börjar redan smyga sig på. NICE! Hur är det med er? Har ni någon motivation till träning nu?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • De dagar som motivationen dalar, så brukar jag tänka hur skönt det är efteråt. En dag under veckan nu så skulle jag springa intervaller efter jobbet, var ganska otaggad men när jag väl var på gymmet och körde så gick det superbra och efteråt kändes det SÅ bra! Igår var jag på ett sprint-pass (cykel), sjukt jobbigt men fantastiskt efteråt! 🙂

  Elin 2017-12-09 08:38:10
  Svara
 • Vad har du för mobilskal? 🙂

  Hanna 2017-12-07 21:12:12
  Svara
 • Precis som några andra redan hunnit skriva, träningen görs på rutin haha! Har jag bestämt att idag är en träningsdag går jag till gymmet helt enkelt. Såklart har det hänt att jag har skippat träning en dag men då har jag oftast en väldigt god anledning :)) Precis som du säger har jag nog heller aldrig ångest ett träningspass 🙂

  Elli 2017-12-07 18:52:01 http://www.devote.se/avelda
  Svara
 • Jag tränar minst 5 ggr/vecka och jag är verkligen inte alltid sugen på det. För mig är det viktigt att inte känna efter och fundera över om jag VILL träna eller inte, utan bara acceptera att är det träningsdag så tränar jag :).

  Mikaela 2017-12-07 17:41:01
  Svara
 • Fördelen för oss som redan är igång och tränat i många många år – det går mycket på rutin, även om motivationen inte är superhög alla dagar…

  P.S. Hur kommer jag i kontakt med dig? Undrar om du vill vara med som veckans profil på SportHälsa där jag är chefredaktör. Vore kul! Maila gärna om det låter intressant 🙂

  Anna Lissjanis 2017-12-07 15:16:59 http://www.annalissjanis.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!