TRÄNA RUMPA!

HÖFTLYFT

HÖFTLYFT MED BENLYFT

HÖFTLYFT IHOP MED KNÄN

SIDOLYFT BEN

KISSANDE HUNDEN

RAKA BENLYFT BAK

BENLYFT BÖJT BEN

TRÄNINGSPASS RUMPA
20 höftlyft
10/sida höftlyft med benlyft
20 höftlyft med indrag av knän
15/sida raka benlyft t sidan
15/sida kissande hunden
15 raka benlyft bak
15/sida benlyft bak böjt ben
X 3

God morgon älsklingar! Här kommer ett nytt hemmaträningspass som är en riktig rumpdödare. Haha. Älskar sådana pass. Passar perfekt att köra hemma eller på gymmet. Är det för jobbigt så dra ner på antal reps och är det för lätt så öka antal varv och/eller lägg på vikter.

Hoppas ni gillar passet! Kör hårt! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Jag har en fråga angående träning och kost. Jag har i hela mitt liv varit väldigt smal utan att ha ätit särskilt nyttigt eller tränat, sen har jag aldrig varit någon som äter särskilt mycket och har alltid varit ganska aktiv. Men nu på senare år (är 22) så känns det som att jag knappt har någon förbränning, äter mer hälsosamt än jag någonsin gjort och sen har träningen varit lite sådär men börjar hitta tillbaka till den nu. Men varför känns det som jag går upp i vikt när jag äter mer hälsosamt eller kan det ha med åldern att göra? Vad ska jag göra? Trivs inte som lite överviktig

  Sara 2017-11-28 22:05:44
  Svara
 • Var kommer kläderna i från? 🙂

  Lina 2017-11-28 15:23:38
  Svara
 • Så bra inlägg!

  Josefine 2017-11-28 10:29:54 http://direktflytt.se/
  Svara
 • Bra program, det ska jag testa!

  Pia 2017-11-28 09:25:26 http://www.piaw.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!