PEPPANDE LUNCH MED VEGANSK GLASS

God lördag älsklingar! I vår lägenhet är det fullt ös idag med massa snickare som fixar det sista i lägenheten. Från och med idag tror jag att vi kommer kunna använda vårt stora badrum. Wohoo säger jag bara. Men det kommer fortfarande vara lite smågrejer som fattas i lägenheten men det är lugnt att leva i då de flesta stora grejer nu är klart.

Men nu tänkte jag inte prata om lägenheten utan om gårdagens trevliga och peppande lunch som Isabella och Pingis bjöd in till på restaurang Bardot. Gick dit med min kollega Sheila som jag äger Welloteket ihop med. Det var väldigt passande att gå med henne då Isabella och Pingis berättade sin historia om sitt samarbete och alla bolag de har tillsammans. Deras konstellation är lite lik vår och många av de utmaningar de varit med om under alla år är det vi sitter i nu. Så det var mycket intressant att höra dem berätta.

De serverade en vegansk lunch och vegansk glass till efterrätt som var helt magisk. Det var en kokosglass med smak av choklad och pepparmint. Smakade exakt som after eight. MUMS! Det fanns även flera olika veganska smaker. Ska Såå leta upp denna glass och vart man kan köpa den!

Nu blir det frukost, sedan städa lägenheten, en tur på stan med ärenden och sedan möte med min nya assistent. Ha en fin lördag alla! Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Glassen kommer från företaget ”3 Vänner”. Älskar deras veganska chokladglass med jordnötter, kolasås och havssalt! Finns ofta på Ica, annars bör de väl kunna ta in 🙂

  Anna 2017-11-19 14:33:13
  Svara
 • Hej Ida, tänkte fråga vart det veganska godiset på welloteket har tagit vägen! Hittar nämligen inte de, hoppas du haft/har en fin helg! 🙂
  Vänliga hälsningar Stella

  Stella Elkoli 2017-11-18 23:15:11
  Svara
 • Hej!

  Glassen är finsk, ekologisk, och gjort av en liten producent, namnet ”Kolme kaveria” är finska och betyder ”tre kamrater/polare” 🙂 visste inte att Sverige fått glassen!

  Andrea 2017-11-18 22:36:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!