MITT FÖRSTA UPPTRÄDANDE PÅ MTV EVENT

God morgon älsklingar! De här 2 senaste dagarna har gått i ett och jag har knappt hunnit andas. Men WOW så kul jag har haft! I torsdags uppträdde jag på ett MTV event och det var sååå kul! Körde min låt Set Sails med mina grymma dansare Emelie och Bella och bästa Christopher som har koreograferat hela numret var med på plats och stöttade oss. Så begåvad kille och bästa koreografen! Det enda negativa är att det tog slut så fort. Får se till att göra fler låtar haha.

Bodyn hittar ni här // Glittriga skorna här //Halsband här // Nätstrumpbyxor här // Liknande skjorta // Ringar från Emma Israelsson

Här har ni lite in action bilder från uppträdandet som Julia Viklund fotat. Så kul att ha och jag bara älskar min outfit som min stylist Annika satt ihop! Mycket lyckad kväll och jag står gärna på scenen igen snart! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Följer både din blogg och din youtubekanal och herreeegud vad du är snygg! Så sjukt fascinerad över hur duktig du är på att dansa, din musikvideo är så otroligt bra!!!

  Johanna 2017-11-15 18:49:03
  Svara
 • Så kul att få stå på scen. Det har jag också en dröm om att göra fortfarande.

  Hanna 2017-11-05 20:48:19 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Åh så häftigt :D. Så fin du är 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-11-04 17:37:28 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej Ida, vet att det är en konstig fråga, men jag undrar om ni ringde när ni var på Aruba? Ska nämligen dit och undrar om det kostar jättemycket? ❤️❤️❤️

  Sofia 2017-11-04 11:34:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!