9 MYTER OM ATT VARA VEGAN

Hej vänner! Firar internationella vegandagen med denna video med 9 myter om att vara vegan 🙂 Hoppas ni gillar den! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Har nyligen börjat kolla på din youtube kanal och kom in på denna video nyss. Gillar din kanal jättemycket och får massa inspiration från dig! Men vill bara påpeka att det inte bara ”kan vara bra” att äta B12 eftersom ”det kan vara svårt att få i sig”, utan man MÅSTE äta B12 som tillskott om man är vegan för det går inte att få i sig om man inte äter kött/fisk/ägg/mjölk. Tycker du borde vart mer noga med det i ditt inlägg eftersom det är den enda livsviktiga vetskapen om man vill bli vegan. Äter man inte B12 får man ju blodbrist och det är väldigt farligt. Unga tjejer som följer dig kanske inte vet att de kan bli väldigt sjuka om de bara plockar bort animalier och inte har koll på vilka vitaminer de bör ersätta med kosttillskott. Ville bara säga det, annars tycker jag att du är grym. Kram Sofie

  Sofie 2017-11-30 11:56:55
  Svara
 • Gud vad bra video! Vi måste vara sådär öppenhjärtliga ich bjuda in köttisar till ”the good side” som ja brukar säga 🙂 äter sjäkv inte 100% veganskt ännu men nästan:)) även fast man kan stå ut med så mycket skit och dåliga kommentarer så hjälper det inte att vara sur tillbaka, om köttätare verkligen förstår valet så kanske de kan lära sig något som de kan ta med sig i sin vardag. Dock ruttnar man ju på alla påhopp ibland:(

  Cassandra 2017-11-02 09:09:45
  Svara
 • Åh vilken bra video!! Så många myter och så mycket skitsnack haha. Bra att du klargjort det 😉

  Diana 2017-11-01 17:20:42 http://blogg.alltforforaldrar.se/lamadre/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!