TACKSAMHET, KROPPSKOMPLEX & SJÄLVKÄNSLA

Har glömt att berätta att videon med intervjun av P3 Star nu ligger uppe på youtube och ni kan kolla på den ovan 🙂

Har också postat en ny vlogg idag som jag tycker ni ska kolla på ovan. Har ett mycket bra samtal med en vän som heter Erik om självkänsla, kroppskomplex och tacksamhet som jag tycker ni ska kolla på. Han är en mycket klok och inspirerande man.

Brukar ni tänka på varje dag vad ni är tacksamma över?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Hej kära du,
    Fann mig själv nynnande på en låt och jag funderade på vilken det va, för det var ett tag sen jag hade en låt på hjärnan. Skyndade mig att söka upp den på telefonen! Så här i Toronto spelas Set sails för fullt nu i huset. Tusen tack för en grym låt och en cool musikvideo, längtar till nästa låt!
    Kram Cornelia

    Cornelia 2017-10-15 22:20:59
    Svara
  • Jag gjorde det när jag var sjukskriven men nu när jag jobbar igen så glömmer jag bort sånt, fastän jag vet hur viktigt det är.

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-10-15 17:15:41 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Jag har börjat med att skriva ner varje dag i en slags ”dagbok” om vad som hänt under dagen och där försöker jag verkligen att lyfta allt jag är tacksam över. Om jag har haft en kass dag så känns det bra att skriva ner det för då släpper jag det negativa och det stannar i boken. Dessutom har jag börjat med att köra yoga nästan varje dag mellan 20-40 min och det har fått en ganska positiv person att bli ännu mer positiv. Endorfiner såklart men även att det känns bra i kroppen. Dessutom tycker jag att om jag kör yoga på morgonen så för det med sig ett lugn i mig genom dagen, känns som jag hinner med och orkar med saker. Om jag kör yoga på kvällen så släpper jag allt negativt och kommer ner i varv inför att sova.
    Tack Ida, för att du har en grym youtubekanal, blogg och podd!

    Boel 2017-10-15 17:13:46 http://livetsmix.spotlife.se
    Svara
    • Svar på Boels kommentar.

      Tack fina du och jag kan bara hålla med dig! Yoga är fantastiskt härligt för mycket! Brukar inte yoga på kvällen men ska testa ?❤

      idawarg 2017-10-15 20:22:28
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!