MALTA

Kära dagbok! Livet här på Malta är magiskt! Tycker verkligen att temperaturen här just nu är perfekt. Runt 23-25 så man kan ha på sig sommarkläder och om solen går  moln och på vällar så tar man bara en hoodie på sig. Skulle inte ha något emot att leva i ett land med denna temperatur året om.

Var lite orolig över maten här på Malta men det har verkligen gått hur bra som helst. Hotellet vi bor på har fantastisk frukostbuffe med färsk frukt, bär, musli, havregryn, mandelmjölk mm. och på restaurangerna har de ok vaganska alternativ. Här om dagen var vi på ett ställe som hette Mint som hade massa goda juicer och smoothies och bra utbud på vegetarisk och vegansk mat. Jag tog en vegan lasange som var gjord på polenta, pumpa och zucchini. Så himla god!

Vi mötte upp våra vänner Johanna och Erik som bor här på Malta igår. Vi önskade en powerwalk och de tog minst sagt våra ord på allvar då vi tog en 1,8mil lång promenad till huvudstaden Valetta. Så trevligt var det och vi stannade på vägen för att fota och filma lite.

Hur vackert var det inte här? Skulle kunna stå här och kolla i timmar!

När vi kom fram till huvudstaden så tog vi varsin glass. Jag är så van att det aldrig finns vegansk glass på menyn men de hade typ 8 olika veganska smaker att välja på och de gjorde glassarna som blommor. Så fint!

Gillar Malta mer och mer och jag kan verkligen rekommendera att besöka Valetta om ni åker hit. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida, Jag bor med min man i Malta, Ön är super mysig och det finns massor att se här.
  Ett tips är om du/ni ska åka taxi, Taxify är en super lätt app för taxi bokning. och billigare än vanlig taxi 🙂
  Jag använder alltid den när jag ska ut och åka. Kika in i gallerian i Silema (The Point)
  Älskar dig blogg, du är grym ! 😀

  Amanda 2017-10-11 10:46:42 http://nouw.com/amandagroth
  Svara
 • Det ser fantastiskt ut!

  Hanna 2017-10-11 09:41:21 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Nu till en helt annan sak, jag har nämligen en fråga. Och den är: Får man i sig extra fett/kalorier när man smörjer in sig med body butter/hudlotion? För jag har inte använt det på flera år eftersom jag är rädd att få i mig minsta lilla kalori. Eller att allt fettet från krämen ska tas upp i mitt matsmältningssystem. (och ja, jag har anorexia. det är därför jag undrar över detta.) tack på förhand för svar världens bästa ida! <3

  Elin 2017-10-11 08:33:23
  Svara
 • Jag älskar Malta, det är så vackert där!

  Maja 2017-10-10 21:14:26 http://nouw.com/majasmind
  Svara
 • Alltså den glassen!
  Men då är ju på sätt och vis BRA då att den faktiskt smälter, så man inte känner att man inte kan äta upp den då 😉

  Och den sista bilden på dig hade passat som header! 🙂

  Caroline 2017-10-10 20:38:39 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Åh så underbart det låter 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-10-10 19:31:59 http://www.saramadeleine.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!