EN MAGISK RESA TILL MARRAKECH

Hedieh, Petra, Sara, Molly, Josefin, Hanna, Jag, Maxinne, Nicole och Hasti.

God morgon vänner! Jag hr ju helt glömt att berätta hur vi hade det i Marocko. ALLTSÅÅÅ det var så himla trevligt och jag ville verkligen inte åka hem! Ett företag som heter DeoDoc bjöd ner mig och flera andra Influencers till Marrakech för att plåta kampanjbilder.

Jag fick äran att bo med världens bästa Josefin. Älskar dessa bilder på oss som Adrian smygtog när vi stod och fotade. 

En morgon så yogade vi. Ser ni hur fokuserade vi all ser ut på sista bilden. Haha. Det var så ostabilt på gräset så man fick koncentrera sig så mycket för att inte ramla. Älskar min och Jossans miner 😀

Vi gick även på den stora marknaden. Kan säga att det var inget för mig! Det första man möttes av var djurplågeri. De hade bundit apor i kedjor och männen som ”ägde” aporna tvingade dem göra massa saker de inte ville. Det gjorde ont i mitt hjärta när man såg att apan höll i kedjan när ägaren ryckte i den för att inte få ont i sin hals 🙁 Sedan var det även massa lösa STORA ormar överallt. Nej inte min grej alls.

Vi bodde på ett superfint ställe där vi hade en helt egen vila och 2 egna pooler. WOW säger jag bara vad vackert det var och så skönt att äntligen få lite riktig värme. Var ju tyvärr inte så mycket av det under sommaren i Sverige.

Sedan fotade vi massor med duktiga Adrian Pehrson som har tagit alla fina foton i detta inlägget. Han lärde mig även att hantera Light Room så nu jäklar ska jag bli proffs på redigering (i alla fall försöka). Haha.

Ha en magisk dag nu alla. Själv ska jag på 1-års kalas 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vad hette hotellet du Bode på

  Musse 2017-11-13 23:35:35
  Svara
 • Åh så fin bikini! Har nästan likadan 😀 ÄLSKAR DEN! färgen, kvalitet och allt. Fast den är från Hunkemöller https://www.hunkemoller.se/se_sv/badklader/triangel-bikini.html
  vart kommer din rosa bikini ifrån?

  Karin Hellström 2017-10-01 13:51:41
  Svara
 • Vilka härliga bilder från resan. Men så hemskt att läsa om djurplågeriet. 🙁

  Hanna 2017-10-01 10:05:42 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Usch får ont i magen när jag läser om marknaden :(. Stackars djur som blir en produkt för att turister ska få ”nöjen” :(. Förstår att det inte var något för dig :(.

  Är samma som människor som ”badar” med delfiner och rider på elefanter och liknande. Folk har alldeles för lite fakta om baksidan av lyckliga elefanter och delfiner.

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-09-30 11:29:42 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Men Åå va härligt det ser ut!!

  Lollo 2017-09-30 09:45:22 http://nouw.com/lovisalein
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!