MIN OUTFIT

Flera frågade vart mina kläder, skor och halsband är från så tänkte jag lika gärna kunde skriva det i ett inlägg. Jeansen har jag 2 par av då det är mina favoritjeans. Älskar dem! Skorna är också nya favoriter och har dem både i vitt och svart. Sedan de små bollarna köpte jag på Scorett. Sedan den röda t-shirten är också en favorit och den kostar bara 59kr så har köpte den i typ alla färger.

(Adlinks)
Jeans här!
Röd t-shirt här!
Halsband/choker här!
PUMA Skor här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida. Du, har du något emot skånska? Kunde inte släppa den kommentaren du släppte i idoleftersnack. För skånska är lika mycket svenska som stockholmska. Och vad säger du om värmlänska och andra dialekter som finns i Sverige?

  Skåne 2017-09-30 00:09:46
  Svara
  • Svar på Skånes kommentar.

   Haha åh nej verkligen inte! Älskr skånska. Det var jag som inte hörde vad han sjöng pga. hans fan-club och sedan skämtade Per om att det var skånskan 🙂

   idawarg 2017-09-30 08:46:07
   Svara
 • Hej Ida! Kan inte du berätta hur du gjorde i matväg för att bli frisk från uppblåsthet? Tålde du frukt och sånt från början eller har du vant din mage? Jag har svårt med frukt och fibrer.. Sötpotatis går inte.. Har du tips?

  sara 2017-09-29 21:28:55
  Svara
 • Skorna så fina :D. Så gulliga 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-09-29 18:50:13 http://www.saramadeleine.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!