VECKANS TIPS!

God morgon mina älsklingar! Dags för första inlägget med veckans tips här på bloggen. Min kära pojkvän ska få den stora äran att få vara först ut då veckans poddavsnitt med underbara Petra var så himla roligt! Petra bjuder verkligen på sig själv och jag skrattade så mycket när hon berättar en historia när hon faller handlöst ut ur ett provrum. Haha. Lyssna på avsnittet här.

Sedan vill jag även tipsa om Vegopodden som jag fått den stora äran att gästa denna vecka. Mattias som driver både Vegopodden och tidningen Vego var så himla härlig och vi hade ett riktigt roligt samtal under inspelningen. Lyssna på avsnittet här.

Har ni fler förslag på veckans tips så kommentera nedan. Det kan vara allt från saker, upplevelser, platser, resemål, Life hacks, personer, träningsformer, events, roddar  instagramkonton, bloggar, youtubekanaler, företag, reklamkampanjer eller annat som är värt att lyftas och pusha lite extra för 🙂 Tipsa om allt ni kommer på. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Bloggar skulle jag gärna vilja ha tips om 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-09-01 22:33:00 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Jag ska lyssna på båda (y) har du och Viktor förresten slutat podda eller kommer det ett avsnitt snart? 😉

  Ninni 2017-09-01 12:46:15
  Svara
 • Hahah, lyssnar just nu på framgångspodden! Efter lunch blir det vego-podden 🙂

  Marie 2017-09-01 11:59:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!