2017.08.31

Kära dagbok! Idag har jag känt ett sådant skönt lugn i kroppen. Detta lugnet skulle jag önska fanns varje dag då det får mig att må bra, fokusera bättre och tänka klarare. Började morgonen med kundalini shaking som min kära vän och yogaproffs Jossan lärt mig. Det är en av de äldsta läkemetoderna och när jag shakar så tänker jag att jag skakar av mig all negativitet, smärta och sjukdom. Så himla härlig känsla efteråt.


Har även varit hos min älskade Marisol på healing och hob spådde även min kommande framtid. Mycket intressant och även om den kommande veckan kan bli tuff så är jag nu förberedd. Hon sa inte vad som skulle Ske utan bara att jag kan stöta på lite bråk men att jag ska hålla mig lugn ??


Nu har jag precis varit hos min räddare i nöden, dvs. Min naprapat Kjersti. Finns ingen känsla som är bättre än efter en behandling hos henne. Bor ni i Sthlm så gå dit då hon just nu erbjuder er mina följare 15% rabatt. Säg bara att ni läste det i min blogg. Boka tid eller läs med här.

Har haft en riktig Ida-dag idag då jag verkligen unnat mig. Nu ska jag handla mat och svara på mail. Ha en fin kväll! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!