JÄMNSTÄLLDHET INOM IDROTTEN

God morgon älsklingar! För er som följer mig på instagram såg kanske att jag la ut ett samarbete med Stadium igår. Det här ingår inte i samarbetet men jag vill ändå ta upp det här på bloggen då det är en sådan sjukt viktig kampanj de driver just nu angående jämställdhet inom idrotten. Visste att killar blir mer prioriterade men inte att svenska idrottsmän får 2,9 MILJARDER mer om året än sina kvinnliga kollegor. Vad i h****! Så TACK Stadium för att ni upplyser om detta och driver denna kampanjen. De har uppmanat folk att skicka ett sms med en klapp emoji till 71 140 och om de skulle få in 50 000st så skulle de skänka 1 miljon till Riksidrottsförbundets arbete för jämställdhet. Hur bra?! De har redan fått in de 50 000 sms:en men uppmanar fortfarande att skicka in om man vill stödja. Det kostar inte mer än ett vanligt sms. Jag har skickat in och tycker alla borde göra det. Så sjukt att det 2017 inte är mer jämställt och hoppas verkligen att kvinnor får minst lika mycket för att få utöva den idrott de brinner för.

Men nu ska jag få i mig lite frukost. Ska nämligen iväg på sånglektion snart. OMG, nervös men ska bli superkul! Älskar att sjunga och vill lära mig mer övningar för att få bättre teknik. Kommer inte ihåg om jag har berättat det i bloggen men jag ska släppa en egen låt den 22:a september. Jag är så peppad men också väldigt nervös! Ska även spela in musikvideo och jag LÄNGTAR! Har börjat dansträna inför den och det är så sjukt kul! Nej som sagt dags att sätta fart! ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej bästa Ida!

  Jag har en fråga angående din naturläkare Leif. Jag är inne på att boka in ett besök hos honom, men skulle vilja fråga dig innan vilken utav undersökning du brukar göra http://www.medibalans.se/undersokningar.htm

  Tusen tack sålänge 🙂

  / Elina

  Elina 2017-08-30 14:43:14 http://www.devote.se/elinamalmberg/
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Hej Elina! Det bästa är om du mailar och berättar om dina problem så kommer han rådde dig vilka tester mm du ska ta. När jag har besökt honom har vi alltid kontakt innan för att se vad jag vill kolla upp, vilka problem jag vill ha hjälp med mm så säger han om jag ska göra något test innan eller bara komma upp och så gör han undersökning på plats 🙂 Kram

   idawarg 2017-08-30 17:40:06
   Svara
 • Helt sjukt att det fortfarande är sådan skillnad…. Och angående låten: hur kul? Ser fram emot att den släpps!

  Josse 2017-08-30 11:24:42 http://finatander.se/
  Svara
 • Galenskap…. Jag har messat! Tack för en grym blogg.

  Isabel 2017-08-30 10:28:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!