DAGBOK 30 AUGUSTI 2017

KLÄDER (adlinks): Älskar denna nya tröjan som ni kan hitta HÄR! Ett höstlöfte är att använda mer färg på kläderna då det gör mig glad. Kjolen som ni kan hitta HÄR är också en riktig sommarfavorit som kommer få följa med in i hösten.

Hej igen vänner! Det är inte ofta vi hörs 2 gånger om dagen här på bloggen längre men det tänkte jag att det skulle bli ändring på. Jag känner mer och mer att jag saknar bloggen och att jag tagit den i andra hand sedan jag började med youtube. Det känns också som att den blivit mer och mer stel och opersonlig och det gillar jag inte alls. Tror det är för att jag är rädd för att öppna mig då man får mer näthat om man gör det. Folk kan komma åt ömma punkter vilket de inte gör om man håller den mer opersonlig. Men de bloggar jag läser mest och gillar bäst är de som delar med sig och är personliga så jag tänkte börja lägga in lite dagboksinlägg här och där från och med nu lite som en dagbok. Vad tror ni om det? Gillar ni det inte så är det bara att scrolla förbi.

Kommer även sätta ett schema för bloggen och ändra om lite men tänkte att jag tar det i ett inlägg imorgon istället. Just nu sitter jag hemma vid datorn och mår som en prinsessa efter att ha tränat och bastat på gymmet. Vi har ju ingen dusch hemma vilket är jävligt segt men också bra för då gör det att jag måste gå iväg till gymmet och träna. Ni hör kanske att motivationen inte är på topp just nu. Haha.

Men badrummet är i alla fall på G. Idag fick vi det besiktigat och just nu är snickarna inne och lägger memory. Haha! Vårt kakel var tydligen inte det lättaste att lägga men de som gör det är grymt duktiga så tror det kommer bli så bra! Kan inte vänta tills det är klart. Just nu ser det ju inte supersnygga ut då allt är grönt pga. den gröna våtskyddet som är överallt i badrummet.

Nej nu är det dags att koka ihop någon middag innan. jag hungrar ihjäl. Vi hörs imorgon igen vänner. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!