YOGA/STRETCHPASS MAN KAN BÖRJA MORGONEN MED

1.

2.

3.

4. 

5.

God morgon älsklingar! Ni som följer mig vet att jag gillar att starta dagen med ett kortare yogapass och här kommer ett litet yoga/stretchprogram som passar perfekt att börja dagen med.

YOGA/STRETCHPASS
1. Börjar alltid med några solhälsningar för att få upp värmen och cirkulationen i kroppen. Gör så många du känner för. 

2. Sedan fortsätter jag med att väcka benen med en flödande stretch (OBS! 2 bilder som hänger ihop)

3. Sedan vrider jag mig så båda benen är raka och lyfter upp ryggen några gånger för att sedan landa i en stretch med 2 raka ben.

4. Sedan vrider jag mig fram för att sätta ner knät och ta tag i foten för att stretcha framsida lår. Jag brukar göra 5 st dynamiska som på bilden och sedan stanna i stretchen ca 30 sekunder. 

5. Efter det sträcker jag ut baksidalår och avslutar med en spagat. Är spagaten för långt bort så stanna i första stretchen lite längre. 

Gör sedan om alla stretchar på andra sidan och glöm inte att andas 🙂 

Hoppas ni gillar yoga/stretchprogrammet. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vill så gärna börja yoga på morgonen, men tycker det är svårt att ändra om i en rutin man är så van med! Hur gör man för att på bästa sätt komma igång?

  Josefine 2017-08-28 11:14:12 http://scandicave.se/
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Kanske lite fånig metod, hehe, men när jag känner mig riktig seg brukar börja redan i sängen 🙂 Dra upp knäna mot bröstet, båda och en och en, sträck armarna över huvudet och gör dig lång från topp till tå, ligg på rygg och sträck höger arm uppåt över vänster axel och vice versa, etc. Då är man redan lite mjuk och igång, och i rätt sinnesstämning när fötterna träffar golvet, och då upplever i alla fall jag att det är lite lättare att bara fortsätta vidare på yogamattan sen 🙂

   Emy 2017-08-30 11:49:41
   Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Jag förstår. Att komma igång är det svåraste och det absolut bästa är att bara bita ihop och börja. Bestäm dig när du går och lägger dig att du ska yoga direkt du går upp dagen efter. Gå bara raka vägen till mattan och kör igång 🙂 Vill du ha din vanliga rutin efter så gå bara upp 15 min tidigare 🙂

   idawarg 2017-08-28 13:03:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!