TRÄNINGSPASS FÖR RUMPAN

RUNDKICK

SQUATS

HÖFTLYFT

KNÄLYFT

BUTTKILLER

RUMPTRÄNING
10/ben Rundkick
20 Squats
20 Höftlyft
12/sida Knälyft
15 Buttkiller
X 4

God morgon vänner och återigen tack för allt stöd! Nu ska jag försöka släppa allt detta och gå vidare då det tagit alldeles för mycket av min energi. Det här med drama är verkligen inte min grej alls. Fortsätter det så kommer jag överväga att sluta med sociala medier.

Men nu i alla fall så kommer här ett träningspass. Många har frågat vart jag köpt mitt gummiband och ni kan hitta det HÄR (Adlink). Jag köpte mitt på gymmet för ett tag sedan och har med mig det överallt. Har man inget gummiband så kan man göra alla övningar utan. Testa då att lägga på fler repetitioner.

Hoppas ni gillar passet och ha en fin dag! Kram, Ida

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Jag brukar köra dina tips på gymmet. Men jag skulle vilja löpa band i tre olika styrkor. Vissa är för stumma och då gör det ont.

  Erikamaria 2017-08-14 23:45:37
  Svara
 • Hej Ida, jag har ätit vegetariskt nu i snart ett år, undvikit allt kött och så men ätit lite som innehåller ägg eller smör/magarin, har inte tänkt så mycket på det.. Men mår riktigt dåligt nu efter jag kom in på denna sidan http://www.greenoption.org/e-nummer/animaliskautan.html#whey, hade ingen aning om att tex animaliskt fett finns i det mesta av sånt jag ätit, har inte läst så noga! Nu vill jag bli helt vegan men verkar så svårt 🙁

  Sanna 2017-08-14 23:32:19
  Svara
 • Så himla dåligt hur folk håller på :/. Är det vuxna eller barn/ungdomar?

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-08-14 21:26:11 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Att någon blir arg och gör en hatvideo för att du inte vill köpa korv är ju helt jävla galet.

  Daniella - 138 kg till 55 kg 2017-08-14 20:00:34 http://daniellachanelle.com/
  Svara
  • Svar på Daniella - 138 kg till 55 kgs kommentar.

   Oj, Daniella. Om du skulle kategorisera Johans video som en ”hatvideo” har du inte sett många videoklipp i ditt liv.

   Ida, jag har verkligen älskat dina videos, din underbara personlighet, din och Pärlans roliga diskussioner m.m. m.m. Jag tycker det är tråkigt att det blev såhär med din video och med din och Johans diskussioner. Jag önskar verkligen att du kunde se problemen med din ”5 saker-video” och inte bara hävda att Johan skapat hat. Det är verkligen inte så. Du är en så klok tjej, jag vet att du nog innerst inne förstår vart Johan vill komma och att hans intentioner aldrig var att skapa hat. Skyll inte internets idioter på honom, det är inte han som har skapat dem. Ni är båda vuxna och vuxna måste kunna ha självkritik och inte slå ifrån sig ansvar. Allt gott.

   Elin 2017-08-14 23:31:16
   Svara
   • Svar på Elins kommentar.

    Hej Elin och tack för din kommentar. Det värmer att höra. Johans mening var säkert inte att skapa hat men det var vad som kom ur det. 95% av mina följare är tjejer och 97% av allt hat jag fått de senaste dygnen kommer från killar/män. Johan kunde ha gjort det hela på ett bättre sätt. Han kunde ha hört av sig till mig så kunde jag ha berättat att jag precis skulle posta en videon med förklaring. han kunde ha skippat att döpa videon med mitt namn (detta är ett PR-trick), han kunde ha föreslagit att vi skulle gjort ett collab för att diskutera eller bara lagt fram det på ett mindre nedvärderande sätt. Det är inte bara jag som ansåg att hans video hade en dålig ton.

    Sedan så även om min video innehöll faktafel så ser jag att den enda effekten som skulle kunna bli är att folk slutade köpa korv, hamburgedressing, red Bull, aromat och började köpa ekologisk majs. Det ser jag ingen större fara i utan snarare tvärt om. Johan själv är sponsrad av svenskt kött, Skånemejerier och Johonnys färdiga dressingar. Att marknadsföra produkter och bidra till att öka en industri som orsakar så stor miljöförstöring, ohälsa och tar livet av så många oskyldiga djur tycker jag är ett större problem och kan göra enormt mycket mer skada än att jag sprider falska rykten om att taurin är tjurkiss. Det är mycket jag inte håller med Johan i men jag anser att vi är kollegor och vill inte göra en video som trycker ner honom och får honom att se dum ut. Istället försöker jag inspirera mina följare till det jag tror på.

    Sedan uttryckte jag mig på ett dumt sätt i mataffären men jag tycker fortfarande inte att några av de varorna jag nämnde är bra och jag har gjort en video där jag förklarar. Jag tar åt mig av mina följare som du som ger bra konstruktiv feedback i en god ton och kommer tänka på det i framtiden 🙂

    Ha en fin dag! Kram

    idawarg 2017-08-15 08:20:51
    Svara
  • Svar på Daniella - 138 kg till 55 kgs kommentar.

   Haha ja 😀

   idawarg 2017-08-14 20:14:49
   Svara
 • Hej Ida! Jag bor på andra sidan jordklotet och kan inte använda dem flesta onlinebutiker du länkar till (förstår att adlinks behövs som inkomstkälla). Skulle du vilja vara snäll och berätta vilken storlek det är på ditt gummiband? Älskar dina övningar och har följt dig länge.

  Emma 2017-08-14 18:42:59
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   jag förestår. Det kommer från Casall och är motstång Medium 🙂 Tack fina vad kul att höra

   idawarg 2017-08-14 20:09:29
   Svara
 • Vars har du köpt det där minibandet? 🙂

  Sabina 2017-08-14 15:34:30
  Svara
 • Kämpa på tjejen! ?

  Merce 2017-08-14 10:52:36 http://meerc.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!