FÖDELSEDAGSFIRANDE

God morgon älsklingar! Nu har vi lämnat älskade stugan i Bengtsfors. Känns lite sorgligt att man kanske aldrig mer kommer sätta sin fot där 🙁 Men får önska de nya köparna grattis till ett mycket vackert ställe. Eller så kan jag hoppas på att vi inte får sålt det. haha.

Många frågade varför vi ska sälja och det är för att min farmor tillsammans med hennes 3 syskon äger stället och det är bara min farmor som vill ha kvar det. Därför måste vi sälja tyvärr!

Men i alla fall så firade vi pappas 60-årsdag i torsdags. Började men skönsång, paket och blåbär på sängen. 

Sedan tog han och mamma sitt dagliga morgondopp. Så söta!

Sedan var det dags för mig att ta mitt första och sista dopp för året. Jag är verkligen en riktig badkruka och jag tycker det är smärtsamt att bada (som ni kanske ser på bilden) 😀 Men jag känner mig ändå tvingad att ta minst ett dopp varje sommar så jag fick passa på då semestern är slut på måndag.

Sedan kom som tur är solen fram och satt och torkade med farmor och pappa ♥

Pappa fick en stor stekpanna i födelsedagspresent som var så grym! Vill också ha en sådan men tror inte jag får ha en sådan på balkongen i Stocholm tyvärr. Jag grillade vegetariska hamburgare på den och det blev så himla gott!

Så mysigt att hänga med släkten! Här är en fin bild på min älskade farmor och mormor ♥ Önskade att de bodde i Stockholm så jag kunde träffa dem oftare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!