SVETTIG LÖPRUNDA

God morgon hjärtan! Här om dagen tog jag mig en skön löptur i värmen. Löptränar kanske 2-4 gånger i månaden nu bara, men väldigt skönt när jag väl gör det. Tycker egentligen det är skönt att springa men får tyvärr ont av i höfter, fötter och knän om jag tar i så mycket som jag vill. Har lite svårt för det där med lagom men jag lyckas nu hålla ner det. Att springa 1 min och gå 1 min passar mina fötter, höfter och knän utmärkt. Direkt det blir för långt eller för snabbt så får jag ont. Dessutom blir jag så där jobbigt hungrig av det så jag måste gå upp på natten och äta också. Haha.

I alla fall så blev det 8km intervaller då jag gick 1 min och sprang 1 min. Solen stekte på så det blev väldigt svettigt. När jag var klar så stretchade jag lite på bryggan innan jag hoppade i… duschen. Haha badkruka som jag är så föredrar jag dusch om inte temperaturen i vattnet är över 23.

Har ni badat i sommar? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hr badat massor. Älskar att bada.

  pilla 2017-07-27 12:23:22 http://utochspring.com
  Svara
 • Jag har faktiskt badat i havet men men bastu efter ? är lite badkruka jag också. Jag undrar hur lång tid ungefär det tog för dig att springa den här löprundan. Jag skulle också vilja springa intervaller igen och behöver lite inspo ?
  Kram på dig fina du ?

  A 2017-07-27 10:35:00
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   haha ja bastu är bra att ha i nättheten om man ska bada 😀 Det tog mig 50 minuter 🙂

   idawarg 2017-07-29 20:39:31
   Svara
 • Va härligt med löpning

  Louise 2017-07-27 10:28:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!