VEGANSK SNABBLUNCH

God morgon mina älsklingar! Nu på sommaren och speciellt i husbilen har jag inte orkat laga någon lunch och då har jag bara slängt ihop en salladstallrik med bröd. Så himla gott och mättande. Älskar verkligen mitt tahinipålägg som är så lätt att göra. Sötpotatisen var rester sen dagen innan så la bara på den också.

Snabbt, gott, enkelt och nyttigt! 🙂

INGREDIENSER:
Bröd
Banan
Avokado
Riven morot
2 msk tahini
Äppelcidervinäger
Gurka
Tomat
Sallad
Kokad sötpotatis

GÖR SÅ HÄR: Blanda ihop 2 msk tahini och en skvätt äppelcidervinäger till en sås. Den använder jag som ”smör” på mackan. Lägg på valfritt pålägg på mackan eller ät som  det är på tallriken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så gott!

  Jag funderar att köpa gummiband att träna med. Har du några som du kan rekommendera?

  Junitjej 2017-07-26 07:38:35 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har för mig att jag sett i någon av dina vloggar att du använder dig av en hemsida där du registrerar vad du äter, för att se så du får i dig alla vitaminer och näringsämnen. Vad heter den sidan/programmet ? 🙂

  Ida 2017-07-25 20:17:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!